Astrologija

poster

Možete naručiti natalnu kartu, uporedni ili poslovni horoskop. Godišnji takođe.

Određivanje trenutka venčanja, kupovine kuće, prodaje auta, otvaranje firme, puštanje sajta u rad-elekciona astrologija. Da, određuje se kad bi bilo najbolje da se sve to sprovede da se ne pogreši. Više o tome ovde: elekciona astrologija

Analiza se može vršiti preko skajpa, fb poziva, uživo ili pismeno. Svaki klijent ima pravo da pita šta mu nije jasno 2 nedelje od dana dobijanja analize, u vezi sa istom.

Sva pitanja koja imate u vezi sa analizom, cenama,  ili ako želite da naručite analizu, pošaljite na mejl vilimonovic.jovana@gmail.com i biće  odgovoreno u najkraćem mogućem roku.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 82 81 868.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Kurs astrologije nije više dostupan i sva mesta su popunjena.

Feng šui analize

poster

Što se tiče analize stana, poslovnog prostora, kuće-cena zavisi od kvadrature, broja ljudi koji žive u prostoru, da li hoćete da radite dvorište ili ne. Može se raditi tako što imate plan stana i pošaljete plan sa kompasnom direkcijom i svim informacijama koje su mi potrebne. Radi se i analiza letećih zvezda, godišnja i mesečna, kao i postavljanje lekova (samo kristali, zvončići, prepreke (zavesa, windchimes)).

Sve dodatne informacije možete dobiti preko mejla vilimonovic.jovana@gmail.com.