Astrologija

Možete naručiti natalnu kartu, uporedni ili poslovni horoskop. Godišnji takođe.

Određivanje trenutka venčanja, kupovine kuće, prodaje auta, otvaranje firme, puštanje sajta u rad-elekciona astrologija. Da, određuje se kad bi bilo najbolje da se sve to sprovede da se ne pogreši. Više o tome ovde: elekciona astrologija

Analiza se može vršiti preko skajpa, fb poziva, uživo ili pismeno. Svaki klijent ima pravo da pita šta mu nije jasno 2 nedelje od dana dobijanja analize, u vezi sa istom.

Plaćanje je preko Western Uniona i deviznog računa za one koji žive u inostranstvu, a za klijente iz Srbije je preko računa Intesa banke. 

Sva pitanja koja imate u vezi sa analizom, cenama,  ili ako želite da naručite analizu, pošaljite na mejl vilimonovic.jovana@gmail.com i biće  odgovoreno u najkraćem mogućem roku.

Feng šui analize

Što se tiče analize stana, poslovnog prostora, kuće-cena zavisi od kvadrature, broja ljudi koji žive u prostoru, da li hoćete da radite dvorište ili ne. Može se raditi tako što ja pregledam prostor lično ili mi Vi sve slikate i pošaljete plan sa kompasnom direkcijom i svim informacijama koje su mi potrebne. Radi se i analiza letećih zvezda, godišnja i mesečna, kao i postavljanje lekova (samo kristali, zvončići, prepreke (zavesa, windchimes)).

Sve dodatne informacije možete dobiti preko mejla vilimonovic.jovana@gmail.com.