Mesec u Vagi imaju osobe koje su osetljive i koje stalno traže balans u životu. Nesigurni su u sebe, uvek im treba potvrda drugih o njihovoj vrednosti. Ne otvaraju se lako iako su komunikativni. Uvek su fini prema drugima čak i kad im se neko ne sviđa. Sve mora da bude usklađeno u kući, ni premalo ni previše nameštaja. Vole da jedu slatkiše, ali ne treba da preteruju u svemu.

Ne dramatizuju previše, ne prave famu ni oko čega, čak ni kad su veliki događaji u pitanju,  ne vole da privlače pažnju. Sve razumeju i prihvataju bez promena. Uvek im treba neko ko će ići sa njima u šetnju, partner im je na prvom mestu, sve se okreće oko njega. Mada uvek biraju nekog ko će zadovoljiti sve njihove potrebe. Vole da žive dobro i da uživaju, pa se  može reći da su materijalisti, ali  je kod njih novac sredstvo a ne cilj.

Modni dodaci, frizura, sve to mora da bude na svom mestu. Neko će reći da su dvolični, ali oni odlično izbegavaju odgovore na pitanja koja mogu da povrede nekog, pa im gotovo uvek izgleda da je lakše da stave diskretni osmeh na lice i da odu svojim putem.

Moraju da se okrenu ka duhovnom, a ne ka materijalnom, da misle više na sebe, nego na druge. 

autor Jovana Vilimonović

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 82 81 868.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar