Dragi Jarčevi, potrudite se da ove godine stvarno uživate jer neće biti mnogo prepreka na poslu da biste došli do ostvarenja ciljeva. Rezultate ćete da dobijate brže nego inače. Čuvajte bitne kontakte i stvarajte dobre odnose sa drugima. Iznenadiće vas broj mogućnosti za napredovanje.

Posao

Rešili ste da zaradite novac, ali to ove godine neće teško da ide. Naprotiv, uspećete da ostvarite sve što ste naumili godinama unazad. Potrudite se da se usredsredite na planove koje već imate, a drugi ljudi mogu da vam pomognu u svemu. Oslonite se na saradnike, prijatelje ili osobe koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje, jer će da vam budu od pomoći. Ako ste u mogućnosti, podignite cenu rada.

Ljubav

Budite svesni svoje odgovornosti i kreiranja veze. Možete da birate da budete sa osobom koja je za ozbiljnu vezu ili sa osobom koja je spremna za avanturu. Razmislite šta je dobro za vas i šta vam više prija. Ako ste zauzeti, moći ćete da uživate u ljubavi bez ikakvih problema. Samo je važno da ne zapostavite partnera zbog posla.

Zdravlje

Tokom februara i juna su mogući manji zdravstveni problemi, kao što je prehlada.  Ipak, može sve da se spreči tako što ćete pre tih perioda da odete na rutinske provere.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Dodaj komentar