pexels

Srećna Nova 2021. godina!

Snimila sam vam i čestitku! Kliknite OVDE!

U narednoj godini ćemo moći malo više da se radujemo. Putovanja mogu da budu opet aktuelna, ne baš kao pre dve godine, ali od maja meseca doći će do pomaka.

Što se tiče usavršavanja, planeta Jupiter koja je bitna za taj sektor se nalazi u znaku Vodolije i donosi svako moguće usavršavanje online. To smo u neku ruku i videli ove godine, kada su škole i fakulteti to i primenili. Neće ništa drastično tu da se menja, barm do kraja sledeće godine. Ko može usavršiće taj proces koji će se nastaviti nezavisno od dešavanja koja trenutno imamo.

Tehnologija će mnogo brzo da napreduje, tako da nećemo stići ni sve da ispratimo. Sve što se godinama pravilo, sada će da ugleda svetlost dana. Imajte u vidu da je naredna godina godina u kojoj se staro pretvara u novo, pa će neki stari proizvodi, načini rada, ponašanja, da dobiju novu namenu. Mašine biće jednako bitne kao grupa ljudi, ali sam čovek neče imati toliku snagu da promeni svet, kao što može ako je deo tima.

Sve grupe, online rad, rad preko interneta – sve to će da napreduje.

Stranke i udruženja profitiraće.

Ovo je godina u kojoj moramo da se oslonimo na druge, moramo da se oslonimo na tim, ali ako nam se neko ne uklapa u tu grupu onda treba da se sklonimo. Ko se ne bude uklapao u sistem neće moći da izdrži dugo da se bori za svoje stavove. Bolje je ne izdvajati se previše.

Zakoni će da se promene, sve što je čekalo da se donese, to će sada da bude aktuelno.  Ne očekujte da će nešto da ide sporo tokom godine, već obrnuto. Nema zastajkivanja, nema vraćanja u prošlost, samo ćete moći da budete okrenuti ka budućnosti, ka napretku.

Budite ambiciozni, ne odustajte. Povežite se sa sličnim ljudima. Pomozite nekom. Ove godine sebičnost ne prolazi.

Tokom februara, juna i oktobra možemo da imamo probleme u komunikaciji sa drugima, pa pokušajte to da izbegnete.

Što se ljubavi tiče u 2021. godini, možemo da očekujemo ljubavi preko interneta, prijatelja, grupe ljudi. Biraćemo slične ljude sebi, nekog sa kim možemo da se družimo i da se zabavljamo.

Vazdušni znaci, kao što su Vodolija, Vaga i Blizanci će moći da se zaljube ili da podignu vezu na viši nivo, a isto važi za vatrene Strelčeve, Lavove, Ovnove.

Najbolji meseci za ljubav biće mart i april, a u decembru će neki da se vrate starim ljubavima.

Svakako, očekuje se povećan broj razvoda. Niko više neće da trpi ništa, a to će se najviše videti ove godine. Ne brinite ako ste stabilni, ali ako ste mislili o tome duže vreme, ova godina je prelomna.

Ipak, biće lakša godina nego prethodna, imaćemo više slobode i navići ćemo se na novu realnost koja nam je pružena.

Godišnji horoskop za Ovna

Godišnji horoskop za Bika

Godišnji horoskop za Blizance

Godišnji horoskop za Raka

Godišnji horoskop za Lava

Godišnji horoskop za Devicu

Godišnji horoskop za Vagu

Godišnji horoskop za Škorpiju

Godišnji horoskop za Strelca

Godišnji horoskop za Jarca

Godišnji horoskop za Vodoliju

Godišnji horoskop za Ribe

Neka zvezde rade u vašu korist!

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

 

 

Povezane teme

Dodaj komentar