Svaki znak ima dobre i loše strane. Za prijatelje uglavnom biramo one kod kojih nam se sviđaju vrline. Pouzdanost, sposobnost slušanja i komunikacija su jako važne stavke  za izbor. Zašto volimo neke ljude, zašto ne možemo bez njih i zašto baš sa njima provodimo vreme, pogledajte više u tekstu..
 
 Ovan
 
Ovnovi su uvek energični i imaju zdrav stav o životu. Imaju zdravo mišljenje o sebi i smatraju sebe najboljim u svemu ili skoro svemu. Brzo se ljute, ali se brzo i razljute. Uvek su tu da razvedre druge. Ili Vas vole ili ne, ali to Vam bar otvoreno kažu.
 
Bik
 
Bik je stabilan. Možete uvek da se oslonite na njega. Nikad Vas neće izdati. Istina je bitna za njega, pa gleda da ima miran san i neće praviti probleme ni sebi, ni drugima. Sanjim uvek možete da uživate u hrani i svakom je potreban ovakav prijatelj hedonista.
 
Blizanci
 
Ako nemate sa kim da pričate u pola noći, pozovete osobu rođenu u Blizancima. Nema kraja priči, uvek će Vas oraspoložiti. Inteligentna je i zna šta kad treba da kaže i da da dobar savet. Pored nje ćete se osećati bezbrižnije i opušteno.
 
Rak
 
Kada nemate gde ili ne znate gde biste, idite kod Raka. On je domaćinski znak, pomaže svima i uvek je tu za Vas. Ne treba to zloupotrebljavati. Rak će uvek pomoći. Lako će videti kakav problem imate i biće uz Vas dok sve ne rešite. Rakov zagrljaj zlata vredi.
Lav
 
Sa njim je uvek zabavno i on je uvek opušten. Bitno je samo da ne pričate o teškim temama, jer Lava to ne zanima. Samo neke lake priče. On će napraviti vatromet da Vas oraspoloži i bira ljude slične sebi, vedre i vesele. Uvek štiti ljude koje voli i uvek možete da se oslonite na njega.
 
Devica
 
Devica će uvek dati dobar savet i pomoći praktično. Neće mnogo pričati nego će nešto i uraditi za drugog. Ona je prijatelj kog svako treba da ima. Kritikovaće odeću koju nosite, ali će Vam bar reći i šta Vam dobro stoji.
 
Vaga
 
Ovaj znak je uvek dobro raspoložen i pozitivan. Voli da se svi slažu pa ćete se sa njom teško posvađati. Uvek je hladna i odmerena, kao jedini predmet Zodijaka. Ima balans. Šarmantna je pa se i ne možete naljutiti kada Vam nešto pogrešno kaže ili Vas uvredi možda. Ne radi to namerno, nego previše nekad priča. Od nje ćete dobiti najlepše poklone i uvek će Vam pomoći u vidu saveta o lepoti ili uređenju.
 
Škorpija
 
Ona je najbolji prijatelj. Uvek je tu za Vas, a sve tajne čuva kao u sefu. Niko neće znati za sve što kažete Škorpiji. To se ceni, diskrecija je zagarantovana. Možete pričati o svemu otvoreno i bez tabua. Ona će Vas uvek podržati kada želite da napravite promenu.
 
Strelac
 
Sa njim možete ići gde god poželite. Strastveni su, širokih shvatanja i i otvoreni za nova saznanja. Dobro se osećate pored Strelca jer je on skoro uvek veseo, sem kad je umoran od obaveza, koje ne voli. On voli slobodu i pored njega ćete naučiti šta to znači biti autentičan.
 
Jarac
 
Jako su vredni. Uvek će pomoći u bilo čemu. Odgovorni su. Neće Vas zapostaviti ni kad Vam je teško, iako imaju nekad previše obaveza. Njih treba voleti zbog svoje doslednosti. Šta kažu to i urade.
 
Vodolija
Sa Vodolijama je uvek zabavno. One se uvek osećaju dobro i pozitivne su. Ne nerviraju se oko obaveza i lako prelaze preko teških tema, iako daju savet. One su prijatelj u nevolji i podrška kad nikog nema. Uvek ćete se osećati prhvaćeno i imati utisak da stvarno neko brine o Vama, ako imate prijatelja Vodoliju.
 
Ribe
Sa njima je dogovor uvek moguć. One su rame za plakanje u uvek su tu da saslušaju sve probleme. Čak i kad im ne kažete znaju šta nije ok. Imaju razumevanja za svakog i odlični su savetnici. Ribe su kao anđeo čuvar, tihi pomoćnik svakog od nas.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 82 81 868.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

 

Dodaj komentar