Lav je peti znak Zodijaka. Pored toga što je vatreni znak, on je i muški znak, pa su zato svi Lavovi i Lavice srčani i ne prezaju ni od čega. Može se reći da ne samo što je kralj džungle, on je kralj i Zodijaka. Sunce je njegova vladajuća planeta, a to znači da uvek mora da bude u centru pažnje. Ipak zašto je on najbolji znak videćete u tekstu..

Voli da je u centru pažnje
Neko će reći da to i nije neka prednost, ali u nekim slučajevima sigurno jeste. Lav uvek zna kako da neke birokratske stvari završi najbrže moguće, kako da dobije najbolji sto u restoranu. Njemu je čak i dovoljno da se lepo obuče i da svi gledaju u njega, a svi mi ponekad to želimo. Da smo u centru pažnje. Učite od Lava kako to da postignete.

Zabavan je
Sa Lavom je uvek zabavno i on se trudi da ne opterećuje druge svojim problemima. Uvek se trudi da bude zanimljiv, da ispriča na najdramatičniji način čak i dogodovštine iz  taksija, tako da je uživanje slušati ga. Ako ste u takvom društvu, zabava je zagarantovana.

Zna šta želi

Lav nikad nema probleme da donese neku odluku i tačno zna šta hoće i kako to da ostvari. Nikad mu ne stajte na put jer će Vas sigurno skloniti kao svaku prepreku. Uporan je i ne odustaje ako mu je nešto bitno. Ide pravo do cilja, ako je to na njegovoj listi prioriteta.

Odan prijatelj
Lav je uvek odan. On provodi vreme samo sa ljudima koji su mu bitni. Bira društvo i ako izdvoji vreme za Vas znajte da ste mu bitni i da mu je sigurno stalo do Vašeg mišljenja. Nije zlopamtilo, zna da oprosti, ali ne i da zaboravi šta se desilo sa nekim starim prijateljstvima. Poštuje druge i očekuje to isto od drugih. Ako izigrate njegovo poverenje, neće nikad više ništa biti isto.

Ima samopouzdanje 

Lav je vrlo ponosan i voli da hvali sebe i da ga drugi hvale. On čak i traži pohvalu. Ima veoma idealizovanu sliku o sebi i voli sebe. Zato i ne dozvoljava da mu neko kaže kako on nije najbolji u svemu, u apsolutno svemu. On nosi nevidljivu krunu na glavi i ponaša se kao da vlada svetom. Istina je da dobro vlada sobom i da zna svoje kvalitete. 

Ako znate nekog ko je rođen u znaku Lava pošaljite mu ovaj tekst, prepoznaće se sigurno.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 82 81 868.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar