Kako priča Mars sa Venerom u Vodoliji?

MARS: Šta radiš tu? Šta ćeš ako padneš?
VENERA: Neću pasti, lepo mi je ovde.
MARS: Pa jel’ znaš, uopšte, gde si?
VENERA: Pa znam, gledam grad i male ljude. Baš je kako treba.
MARS: A što si se tako obukla?
VENERA: Šta te briga.
MARS: Pa nije ti ta odeća za pentranje.
VENERA: Pa nije. Pa?
MARS: Pocepaćeš tu haljinu.
VENERA: To i onako nije bitno. Bitan je pogled odavde, opusti se.
MARS: Dobro, samo sam imao dobru nameru, da ne bude posle da nisam rekao.
VENERA: Ok, moja stvar. Ostavi me sad na miru, da uživam.
MARS: Šta ćeš da radiš sama ako odem?
VENERA: Pa idi. Slobodno.
MARS: A ako odem i ne vratim se?
VENERA: Šta ti ja mogu, svako ima pravo da radi šta hoće.
MARS: Dobro. Nemoj posle da se kaješ. 
VENERA: Dobro, pusti me da dišem, ako si rekao šta si imao. 

Venera ulazi u Vodoliju 17. januara i biće tu do  10. februara. 
Do god je Venera u Vodoliji, ljubav će biti ostvarljiva prvenstveno kroz mentalno poklapanje, a zatim tek kroz sve ostalo što ide uz vezu. Znači, ako se dvoje ne privlače mentalno, nema šanse da se nešto desi među njima. Može u skoro svakoj drugoj kombinaciji, ali ne i kad je ova postavka aktuelna. Sada su na prvom mestu zagonetke, mozgalice, razgovori, planovi, druženje i zabava.

Kad je Venera u Vodoliji nije to provod kao kod Venere u Lavu, kod koje je sve glamurozno, ili da se mnogo troši, jede i pije kao kad je Venera u Biku, ili da se uvija sve u šareni papir kao kad je u Ribama. Ne.
Venera u Vodoliji je čista zabava, a iz prijateljstva se lako prelazi u vezu, čak neprimetno. Ljubav preko interneta. Ljubav preko žice. Nešto neobično. Nešto kao vatromet.Oni koji su u stalnim vezama će se više družiti sa prijateljima, i trebalo bi da unesu neku novinu u svoju vezu. Možda da isplaniraju nešto bitno što nisu stigli za naredni period. Da isplaniraju neko putovanje ili da naprave neki okvirni plan za budućnost koji će učvrstiti njihovu vezu.
Kada je Venera u Vodoliji, ljubav je moguća isključivo kada se dvoje "mentalno slažu". To ne znači da seks nije bitan, već da nije presudan. Dakle, da budemo jasniji: ako u ovom periodu započnete vezu koja je zasnovana samo na požudi, strasti, fizičkom privlačenju, ne očekujte da će se iz toga izroditi nešto više. 
Međutim, ako sada upoznate osobu s kojom imate o čemu da razgovarate, smejete se, imate slične ideje, planove, stavove... velike su šanse da će vaša veza potrajati.  
Ne treba Vam srodna duša. nego sličan um.
Dok je Venera u Vodoliji možemo da očekujemo puno dobre zabave, zato prihvatite pozive za žurke i izlaske - sigurno ćete se dobro provesti!
Ono što ne valja u ovom periodu su moguća spletkarenja koja vrebaju sa svih strana. Zato pazite šta kome pričate, neko može da zloupotrebi vaše reči, da ih pogrešno prenese. Zagonetke, mozgalice, tajne igre... čuvajte se svega toga dok je Venera u Vodoliji.
Takođe, u ovom periodu prijateljstva mogu lako da prerastu u ljubavne veze. Čak neprimetno. I ljubav preko Interneta sada može da procveta, zato pazite sa kime se dopisujete...
6. 2. 2018. Venera će biti u sekstilu sa Uranom:  moguća ljubav na prvi pogled. Treba se suzdržati od naglih odluka, impulsivnog reagovanja.
Od 26. 1. do 17. 3. Mars će biti u Strelcu: više avantura, ali bar manje ljubomore će biti. Oni koji su skloni ljubomori će se napokon malo smiriti, a lepe ljubavi moguće su na putovanjima. Neće praviti aspekt sa Venerom dok je ona u Vodoliji, tek sa Venerom u Ribama, a o tome posle. 
Od 1. do 17.2. 2018. godine će biti i Merkur u Vodoliji, a sa Venerom samo do 10.2. pa možete očekivati dosta iznenadnih poziva u ovom periodu, što od novih kontakata, što od starih, ali se neće niko  zadržavati na nečemu što je već prevaziđeno i ostavljeno u prošlosti.  To je dobro. Neće se  “teret” nositi u budućnost.

Da biste pročitali gde je baš Vaša Venera kliknite OVDE, a za kraći prikaz Marsa OVDE.

Da biste pročitali svoj godišnji horoskop pogledajte OVDE.

Možete se vratiti na stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Ako želite da naručite analizu/zakažete termin možete poslati mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com, poslati poruku u inboks stranice ili preko kontakt forme na sajtu (vidite naslovnu) ili poslati poruku na viber broj +381 64 413 88 49.

Odgovoriću na sve u najkraćem mogućem roku. 

 

 

 

 

Dodaj komentar