kucica

Venera u Vodoliji je neobična, drugačija, zanimljiva na prvi pogled. No, ima ona neku hladnu crtu, koja se ne sviđa mnogima. Ponekad može izgledati kao neko ko sa prezirom gleda na druge, neko ko ne da na sebe nikako i nikada, ali generalno, ona samo tako izgleda. Voli da se zabavlja, da joj sve bude veselo, da je tu oko nje puno ljudi. Ali njoj je lepo samo i da je u toj nekoj gužvi, a u današnje vreme dobija neku novu prirodu. 

Ostaje noćima pored kompjutera komunicirajući virtuelno sa ljudima , zaboravljajući da postoji svet van tog sveta, pravi.

Ova Venera je inače brza kao munja, ali opet njome vlada Saturn, pa Uran, što bi značilo da je ona ponekad usporena ponekad prebrza. Mora da nauči da se uklopi, da savlada njen unutrašnji sat, da ne brza ali da opet ne misli da će večno biti mlada. Da, hoće duhom svakako, ali ukoliko u pravom trenutku ne prepozna prave osobe, onda se možda takav bljesak neće pojaviti više nikad, a one će ostati same. Ipak, šta god da bude, treba ovu Veneru terati, ali stvarno, da izađe napolje u grad, sa prijateljima, bilo gde, njoj je potreban podsticaj, pošto očigledno ona sama to ne može da prepozna, ne ume da se pokrene.

Elem, nju pokreću neki viši ideali, neke stvari koje ona vidi kao bitne, kao što je učešće u radu neke organizacije, boravak na raznim internet forumima, usavršavanje svake vrste, kursevi. Ona nikad ne staje, jako je vredna, ali je nervira kada ljudi ne žele promenu. Zna da natera druge na promenu, ali sebe nikako ne. Voli nova dešavanja, nove stvari, astrologiju, nebo, visoke zgrade, moderne stvari kao i tehniku. Uvek je tu kada treba da se pomogne.

Uvek zna šta kome treba. Pametnica. Ponekad je loše to što može previše da živi u budućnosti, zagledana u sve šta može da se desi, a da zaboravi da postoji sadašnjost. Od silnih planova, ne vidi šta treba sad da radi. Ima rasutu pažnju za sve ono na šta je drugi primoravaju, ona samo radi ono što ona hoće. Svojeglava. Unikatna. Drugačija. Ne želi da se uklapa. Po svaku cenu. Pravedna je, izuzetno. Može se baviti računarima, internetom, odnosima sa javnošću, kao i menadžerstvom. Sve što ima veze sa bilo kojom organizacijom joj ide od ruke. Zna dosta stvari da popravi u kući. Nije lenja. 

Uvek ide u skladu sa vremenom, pa čak i ispred vremena u načinu odevanja i razmišljanjima. Brzo shavta sve i sve hoće da dobije odmah. Što se tiče veza traži zabavne partnere, zanimljive , inteligentne, koji je podstiču na razmišljanje ali i na zabavu. Ona nikako ne može biti u dosadnoj i jednoličnoj vezi. Mora da ima svoju slobodu i vreme za sebe. Nezavisnost na prvom mestu. Na drugom su prijatelji. Da, podrazumeva se da će partner znati da osobi mnoge stvari odgovaraju i ne odgovaraju, pa će ih sam predvideti.

No, nije tako. Uz razgovor treba da se objasni bilo šta ako postoji problem, a ne da se nehajno pređe preko svega. Mogući su iznenadni prekidi veze ili partnerstava, ukoliko osoba oseti da gubi slobodu, da je dosadno i da se guši. Popustljiva je, pa se sve može izgladiti, ukoliko misli da to može da se uradi, ako ne misli, već vidi kraj, onda je nemoguće doći do rešenja. Moderna osoba. Drug. Prijatelj. Organizator. Uvek za svetlosnu godinu ispred drugih.

autor  Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 82 81 868.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

 

Dodaj komentar