Šta će kom znaku doneti retrogradni Merkur? 

Od 30.5. do 23.6. će Merkur da bude u svom sedištu u Blizancima, gde se dobro oseća, ali u prividno retrogradnom hodu. 

Neko će moći da završi obaveze vezane za posao, neko može da okonča vezu, a na nekog neće posebno da utiče.

 

Pogledajte šta vam retrogradni Merkur donosi za vaš znak.

 

Ovan

bi trebalo da poradi na komunikaciji sa drugima i da proba da ne ulazi u rasprave. Ukoliko bude pokušavao da sredi neku dokumentaciju, to mu baš neće ići od ruke.

 

Bik

bi trebalo da razmisli kako da sredi svoje finansije, a ne samo da troši. Moguće su nove poslovne ponude koje izgledaju primamljivo, ali ne treba sad da ih prihvata. 

 

Blizanci

bi trebalo da se suzdržavaju od nepotrebnih komentara, jer ljudi možda neće baš da shvate sve to što kažu na pravi način. Sada je vreme kada treba da drže jezik za zubima.

 

Rakovi

će da se povuku u sebe i da pozavršavaju sve što su ostavljali za neki drugi period. Možda će da budu manje komunikativni, ali je bolje da rade tako ako im prija.

 

Lavovi

mogu da upoznaju neke nove ljude koji neće baš da budu idealan izbor za prijatelje, pa treba da budu oprezni. Osobe sa kojima su imali pre dobre odnose mogu opet da se vrate u njihov život.

 

Device

treba malo više da se posvete sebi i da ne daju bespotrebne komentare drugim ljudima, jer mogu da shvate sve kao kritiku. Promene na poslu nisu preporučljive.

 

Vage

bi trebalo da razmisle o usavršavanju ili nekom kraćem putu koji su odavno planirali, ukoliko su u mogućnosti.

 

Škorpije

su veoma strastvene. Jedino na šta treba da pripaze je da ne troše previše novca.

 

Strelčevi

će konačno da ovo stoji da se dogovore šta sve žele da urade sa partnerom, da se on ne bi osetio zapostavljen njim. Saradnja sa drugima neće baš da bude idealna ali treba da se uloži dodatni napor zato.

 

Jarčevi

će konačno da naprave plan za sve što treba da urade na poslu, ali ne treba da preteruju sa tim i ako mogu da budu vredniji nego ostali. 

 

Vodolije

će želeti da porazgovaraju sa partnerom o nekim stvarima kojih pomalo muče i konačno da završe sa pričama iz prošlosti. Ako se neka osoba koju znaju odavno javi i želi da opet bude u vezi sa njima, sada nije vreme za to i treba da izbegnu neprijatnosti.

 

Ribe

mogu da imaju nesuglasice sa članovima porodice oko planova koje imaju one i drugi ljudi. Potrebno je nađu sklad da ne bi došlo do rasprava. Sa partnerom, ako su zauzete, treba da podele obaveze na pola.

Ipak, nije loš period za prodaju nekretnina u Beogradu ili nekom drugom gradu.

Srećno!

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Povezane teme

Dodaj komentar