Retrogradni Merkur najviše će osetiti osobe koje su rođene u znaku (ili su u podznaku) Blizanaca ili Device. Za one koji više znaju, pogledajte gde je Merkur u natalu, kojim poljem vlada i znaćete na šta se konkretno odnosi. Imajte u vidu da je on benefik, ne može da donese neke tragedije ili nešto strašno. Da biste izbegli eventualne probleme, pročitajte sledeće savete:

1. Ne započinjite ništa novo (posao, ljubavnu vezu, ne otvarajte novu firmu) - male su šanse da će ishod biti dobar.

2. Ne potpisujte ugovore ili neke važne dokumente. Ukoliko je to neizbežno, sve pročitajte pažljivo, koncentrisano i više puta.

3. Ne kupujte nov ili već korišćeni automobil ili telefon.

4. Ne donosite konačne odluke, samo pregovarajte.

5. Bavite se starim, odloženim poslovima.

6. Ne ulazite u rasprave sa drugima, bilo na poslu, bilo kod kuće - u suprotnom rizikujete svađu, impulsivno ponašanje, zatvaranje nekih vrata zauvek.

7. Pošto je Merkur retro uglavnom i svake godine tokom leta, jer ima 3 retro hoda, pitaju me klijenti da li je dobro tada ići na odmor. Iskreno, to je nešto najbolje što možete da uradite da biste izbegli nesporazume :).

Ove godine će Merkur biti retrogradan od 11. maja do 2. juna, i opet od 11. septembra do 30. septembra. Četvrti hod počinje 30. decembra i nastavlja se u 2023. godini. Imajte to u vidu.

Srećno!

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 63 1 4567 03.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar