Ovaj pun Mesec je povezan sa plodnošću, lepim vremenom da ljudi mogu da sade biljke, sa periodom kada sve cveta.

Potrebno je da se zapitamo koji je naš smisao života. Da li se bavimo poslom koji volimo? Da li želimo da napredujemo? Kako možemo da promenimo život na bolje i gde treba da odemo da bi se to desilo?

Pun Mesec se dešava na osi Blizanci - Strelac. Treba da odredimo šta  je logično da uradimo, a šta je dobro za nas. Iako imamo naše svakodnevne obaveze, ne treba da zaboravimo da treba da planiramo nešto, da planiramo budućnost. Putovanja, kraća ili duža, treba da budu deo tog plana. Ponovo učenje nečeg za fakultet, školu ili upisivanje nekog kursa su dobre stvari. Komunikacija sa drugima će se poboljšati, a ako imate problem, bolje bi bilo da kažete prijatelju, nego da zadržite sve za sebe. Pokušajte da ostvarite nešto što odavno planirate, makar da objavite drugima, pokušajte da se ne pravdate za svoje postupke. Bitno je da odlučite da je Vaša sreća na prvom mestu id a odlučite šta želite dalje da radite. Iako postoje problemi i prepreke, ne dozvolite da Vas to obeshrabri na putu ka cilju.

Sada je vreme da prekinete da radite sve što Vas ograničava, da uvedete sebi nove navike, da seusavršavate, da odlučite da li želite da stagnirate ili napredujete. Ono što ste započeli u protekle dve nedelje, treba da kulminira.

Budite ljubazni prema drugima, ali se ne ponašajte kao da svima morate da činite usluge. Naučite da kažete da nešto ne želite ili ne možete. Naredni period je period ubrzavanja vremena, kada ga neće biti dovoljno za sva dešavanja. Pasivnost ne sme da postoji. 

Povoljan je period za studente, učenike, profesore, one koji se bave turizmom ili komunikacijom, pisanjem, ako ste advokat, sudski tumač za engleski jezik ili možda španski, ili prevodilac.

Mogući su nagli prekidi saradnji, iznenadna putovanja, kupovina/prodaja kola, ali i brze saradnje koje su odavno odlagane i neprijatni razgovori. Sada je vreme da raščistite sa svima i da kažete šta imate. 

Ovo će naročito osetiti Blizanci, Devica, Strelčevi i Ribe, kao i oni kojima je podznak u tim znacima. 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 82 81 868.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar