Ovan

 

Osećate se dobro u društvu partnera. Vidite se sa prijateljima. Možete da poželite malo više strasti, ali primetićete da vam to sada ne ide. Opterećuju vas ljudi sa kojima morate da komunicirate jer biste trenutno najradije da radite sve sami. Nađite balans između posla i privatnog života. Kompromisi su neophodni. Provedite više vremena u prirodi, to će da vam prija.

 

 

Bik

 

Zabrinjava vas situacija u vezi sa partnerom. Dosadno vam je, ali to nije razlog da menjate partnera. Uživajte u ljubavi sa voljenom osobom. Slobodni, preko prijatelja ili posla je moguće novo poznanstvo. Pomalo ste usporeni, ali će se sve promeniti od četvrtka. Ne ulazite u rasprave sa kolegama, jer vas zbog nervoze mogu shvatiti neozbiljno. Radite sve na vreme.

 

 

Blizanci

 

Imaćete mnogo više kontakata sa osobama koje vam se sviđaju. Morate da se odličite za jednu. Skloni ste flertu i avanturama. Oni koji su u vezi treba da idu na neko putovanje sa partnerom. Ostalo je još malo vremena da sve na poslu sredite da bi bilo idealno. Sad je vreme za započinjanje novih poslova, naročito od srede. Pod stresom ste zbog previše obaveza.

 

 

Rak

 

Veoma ste strastveni i skloni flertu. Budite otvoreni za nove mogućnosti ako ste slobodni. Ako ste u vezi, poradite na strasti i ne zapostavljajte partnera. Odnos se može popraviti. Važno je da budete strpljivi na poslu sa saradnicima i da pravite kompromise. Tako ćete lako da postignete uspeh.

 

 

Lav

 

Niste otvoreni povodom svojih osećanja. Drugima tako neće biti jasni vaši postupci. Razmislite da li takvim ponašanjem ne propuštate neku ljubavnu priliku. Idealan je period za završavanje nekih obaveza koje ste započeli. Ako sada ne uradite mnogo toga, nemojte da se nadate da će sve da bude idealno kasnije. Mlađe osobe koje imaju dosta ideja mogu da budu od pomoći. Saradnici će brže da razumeju šta hoćete od njih, a sada vam je naglašeno polje posla. Nemojte da se preforsirate na poslu. Čuvajte svoje zdravlje.

 

 

Devica

 

Osećate se odlično. Vidite da dolazi do nekih promena. Nije vam više do veze i zabave, već ćete da se posvetite poslu. Potrudite se da se odmarate više posle posla i da se pripremite za svaki novi dan. Preko posla je moguće neko zanimljivo poznanstvo, ali razmislite šta vam je bitnije, ljubav ili posao.

 

 

Vaga

 

Vaši emotivni odnosi će biti bolji. Bićete malo opušteniji i smireniji. Venera je u vašem polju komunikacije. Voljena osoba će da se trudi oko vas, a vi ćete to da znate da uzvratite. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo, ali i na kraćem putu. Možete da napravite plan rada. Nema više prepreka do uspeha. Novi ciklus počinje, a nema vremena da se vraćate na neke obaveze iz prošlosti. Odlično se osećate i imate višak energije.

 

 

Škorpija

 

Vaš privatni život više neće biti toliko aktivan, ali imaćete višak energije jer je Mars i dalje u vašem znaku, ali i Sunce. Posvetite više pažnje partneru ako ste u vezi, nemojte biti hladni. Posao će biti na prvom mestu. Moguć je priliv novca i bićete zadovoljni rezulitatima rada. Moguće je obnavljanje neke saradnje sa ljudima sa kojima ste uspešno radili i ranije.

 

 

Strelac

 

Bićete raspoloženi za ljubav. Skloni ste flertu i zabavi. Ako ste u dužoj vezi, osećaćete novu strast pored partnera. Biće vam zabavno. Moguće su manje rasprave sa saradnicima. Pokušajte da to što pre rešite. Bićete zadovoljni novčanom situacijom.

 

 

Jarac

 

Trenutno niste baš dobro raspoloženi za posao. Baš vam se ne radi. Nemate motivaciju. Ne propuštajte priliku koja može da vam se ukaže na poslu preko neke mlađe ženske osobe. To može da vam donese dosta novca u narednom periodu. Ne pričajte drugima o svojim planovima. Što se ljubavi tiče, status će da ostane isti. Zauzeti, vi ćete biti zadovoljni u vezi.

 

 

Vodolija

 

Imaćete dosta obaveza. Sada je vreme za završavanje svega što ste započeli ranije. Sve će ići kako treba ako se držite plana. Romantični ste i to nije svojstveno vama. Trebalo bi da posvetite više vremena partneru. Slobodni, potrudite se da se usmerite na neke nove osobe u okruženju.

 

 

Ribe

 

Ne znate da li ste u pravoj vezi. Niste sigurni koliko je partner iskren i otvoren. Ako ste slobodni, postoji mogućnost tajne veze. Bitno da budete diskretniji. Mogući su manji problemi na poslu. Ne prihvatajte previše obaveza koje nećete moći da stignete na vreme da uradite. Budite realni što se tiče vaših mogućnosti.

 
 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar