Ovan

Zauzeti, strastveniji ste i romantičniji nego obično.

Slobodni, moguća je avantura. Komunikacija sa drugima će biti osetno bolja ove nedelje. Ne nervirajte se oko posla, nego dajte svoj maksimum. Ono što je bitno da znate je da ove nedelje možete sarađivati sa osobama sa kojima ste već radili. Pazite da ne ponovite iste greške kao pre, budite oprezni.Provedite sva dokumenta više puta i budite strogi sa rokovima u radu.

Bik

 Krenuo je period kada ćete se uozbiljiti u vezi. Nikakve avanture ne dolaze u obzir. Slobodni, preko posla je moguće neko poznanstvo ili ćete konačno prići toj osobi koja Vam se dopada. Od drugih zavisi koliko ćete napredovati na poslu, ali očekivani priliv novca će biti do kraja godine. Ovo je prilično dinamična nedelja.

Blizanci

Budite pozitivni i bavite se nekom aktivnošću koja Vam prija, a tokom vikenda ne zaboravite da idete do grada sa prijateljima. Što se tiče veze, ne dozvolite da partner trpi zbog Vaših obaveza. Nađite kompromis u svemu. Romantični ste ove nedelje. Što se posla tiče, sve ide kako treba i nemate nikakvih problema. Možete otići na odmor, to će biti pun pogodak. 

Rak

Preko nekih bliskih ljudi sledi zanimljivo poznanstvo. Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa partnerom kod kuće i pokažite mu da Vam je stalo. Finansijska situacija je stabilna. Nemate nikakve probleme na poslu. Budite odgovorni što se tiče plaćanja računa.  Uvek se oslonite na saradnike sa kojima ste već radili. To je dobitna kombinacija.

Lav

Malo se osećate bolje. Nađite više vremena za odmor. Partner ima razumevanja za sve Vaše probleme, ali moguće su rasprave oko sitnica. Nemojte nervirati jedno drugo, nego pokušajte da postignete mir i dogovor. Ako ste slobodni, strastveni ste, a neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život. Mogući su problemi sa leđima, pa odmarajte više.

Devica

Budite vredni i dajte sve od sebe na radnom mestu. Potrudite se da se posvetite svemu što ste odlagali pre, jer sada više nema odlaganja. Morate ‘očistiti’ sve što nije završeno. Premor na poslu je moguć. Što se tiče veze, sve je idealno, i dalje ste stabilni. Slobodni, želite da budete sa osobom koja će Vas činiti srećnom, pa zato želite da napravite pravi izbor makar bili sami neko vreme. To je u redu. Status se neće promeniti ove nedelje.

Vaga

Posvetite se više porodici.Slobodni, skloni ste flertu. Ako ste zauzeti nema promena, sve je u najboljem redu. Mogući su iznenadni troškovi ove nedelje u porodici, u kući. Nije dobra nedelja za kupovinu tehnike. Odmarajte više i nemojte se preforsirati na poslu. Pomalo ćete biti nervozni jer imate previše obaveza, a ne možete da se dobro organizujete.

Škorpija

I dalje postoji mogućnost da Vam se neko udvara ili da flertuje sa Vama, a da ništa ne uradi više. Romantika je prisutna, ali Vi ste više za akciju. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom. Nađite više vremena za sebe. Imate višak energije, prilično ste napeti i ne želite da komunicirate sa drugima. Uradite šta morate na poslu i posvetite se sebi u slobodno vreme.

Strelac

 Ove nedelje ćete biti komunikativniji i otvoreniji za neke nove prilike na poslu. Imaćete malo više imati problema sa novcem, možda malo više poteškoća. Štednja je lek za sve. U ljubavi sve ide kako treba, ako ste slobodni imate više opcija, a zauzeti, Vi možete da uživate u dobrom odnosu sa partnerom. Sve je idealno.

Jarac

Opet ste napeti. Problemi koje ste mislili da su rešeni, nisu. Morate se bolje organizovati i paziti na rokove. Partner je velika podrška. Ako ste slobodni, ovo nije vreme za vezu. Najbitnije je da ne kasnite ni sa kakvim obavezama. Organizacija mora biti idealna. Neće biti problema sa novcem, samo previše posla.

Vodolija

Imate dosta obaveza, ali nemate problem da sve rešite efikasno. Isključite emocije iz posla. Neka muška osoba može biti od pomoći. Partnerski odnosi nisu na prvom mestu, iako ste prilično zaljubljeni i romantični. Postavite prioritete i napravite plan i držite se toga.

Ribe

Moguć je stres na poslu. Bolje je za Vas da sarađujete sa ženama, nego sa muškarcima. Morate sami da se organizujete, jer nećete imati podršku. Bilo kakva promena se drugima neće dopasti, ali gledajte da Vama bude dobro. Vreme je za završavanje, ne za započinjanje poslova, projekata. Novac koji dugo čekate možesada stići u Vaše ruke.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove. 

 

 

 

 

Dodaj komentar