Ovan

 
 
Ove nedelje mogu da vam se otvore neke nove šanse za uspeh na poslu. Nema više sporih realizacija, nema više zastoja. Sada ćete moći da odredite šta tačno morate i možete i da idete ka cilju. Osećate se bolje jer je vaš vladar Mars i dalje u Škorpiji. Ne želite da vas neko pritiska u vezi, želite više slobode i razumevanja. Strastveniji ste nego inače. Od kraja nedelje će se popraviti odnos sa partnerom, a slobodni će imati više mogućnosti da upoznaju neku zanimljivu osobu.
 
 
 
 

Bik

 
 
Biće vam lakše što se tiče finansija. Ne preterujete sa trošenjem novca. Isplatiće se neki poslovi koje ste započeli. Jako dobar je period za saradnju sa drugima. Odlično se osećate. Ne preterujte sa poslom. Strastveni ste. Moguće su neke avanture. Ne pravite ljubomorne scene partneru.
 
 
 
 

Blizanci

 
 
Problemi koje ste imali sa partnerom se rešavaju. Tenzija se smanjuje. Konačno možete da odahnete. Usmerite se na nove kontakte. Sada je vreme da razmislite šta sve nije bilo dobro i da krenete u nove pobede. Od kraja nedelje ćete biti romantičniji. To će da se odrazi na partnerske odnose. Zauzeti, situacija će biti bolja u vezi. Slobodni, neka osoba iz prošlosti može iznenada da vam se vrati, ali razmislite da li je to baš dobro.
 
 
 
 

Rak

 
 
Imaćete olakšavajuće okolnosti na poslu, neće više biti sporog napredovanja. Odlučni ste da unesete nove promene u život. Komunikativniji ste nego obično. Imate utisak da jasnije vidite koje ciljeve želite da ostvarite. Odličan je period za kraća putovanja. Zauzeti, poboljšajte komunikaciju sa partnerom. Slobodni, na putu možete da upoznate zanimljivu osobu.
 
 
 
 

Lav

 
 
 
Ove nedelje ćete više vremena da posvetite poslu. Novčana situacija je bolja. Imate dosta planova i sve ćete lako da realizujete. Neka muška osoba može da bude od pomoći. Došao je period kada želite da poboljšate odnose sa drugima. Zauzeti, uvedite novine u odnos sa partnerom. Slobodni, preko prijatelja možete da stupite u kontakt sa nekom mlađom osobom.
 
 
 
 

Devica

 
 
Očekujte pomoć od ženske osobe u vezi sa poslom. Bilo bi dobro da ono što ste planirali i ostvarite. Dobar je period za kupovinu nekih novih stvari. Ne premarajte se. Ove nedelje se fokusirajte na sebe. Ne preterujte sa hranom tokom vikenda, mogući su problemi sa varenjem. Ne budite sebični u vezi, ako ste zauzeti. Slobodni, prvo sredite svoj život pa se posvetite potencijalnom partneru.
 
 
 
 

Vaga

 
 
Imate utisak da mnogo obaveza imate i nikako da se organizujete. Ne obraćajte previše pažnje na druge. Pazite se u saobraćaju. Nije dobar period za kraća putovanja, niti za kupovinu telefona. Vreme je za završavanje započetih obaveza na poslu. Od druge polovine nedelje će biti mnogo bolji aspekti za ljubav, i za slobodne i za zauzete.
 
 
 
 

Škorpija

 
 
Moguć priliv novca. Dobro se osećate. Ne nervirajte se oko posla, nego probajte da ne kasnite sa odrađivanjem obaveza. Ne premarajte se. Kontakti mogu da vam budu od pomoći ove nedelje. Ne budite ljubomorni u vezi jer to može da pogorša odnos sa partnerom. Slobodni, skloni ste avanturama.
 
 
 
 

Strelac

 
 
Imate višak energije, ali imate i dosta obaveza. Poradite na organizaciji jer ćete u suprotnom da budete prilično frustrirani. Ova nedelja je jedna od najbitnijih što se tiče posla. Budite prijatni prema saradnicima. Na poslu budite detaljni. Što se tiče ljubavi, potrebna vam je podrška i da vas niko ne sputava. Moguć flert sa nekom osobom sa posla. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog toga što ste napeti. 
 
 
 
 

Jarac

 
 
Potrudite se da ne ostavljate nikakve obaveze za sledeću nedelju. Pomalo ste nervozni. Od polovine nedelje će vam ići mnogo bolje na poslu. Uživate u odnosu sa partnerom, ali želite i da imate vreme za prijatelje. Slobodni, bitno je da se fokusirate na neke nove osobe u vašem životu. 
 
 
 
 

Vodolija

 
 
Dobro bi bilo da se usmerite na druženje. Neki prijatelji sa kojima ste odavno bili u kontaktu mogu biti sada bitni u vašem životu. Mogući su iznenadni troškovi. Budite odgovorni. Platite prvo račune, pa onda raspodelite novac na druge stvari. Moguće su promene u kući, bilo da je to vezano za nameštaj ili renoviranje.
 
 
 
 

Ribe

 
 
Napeti ste, mada će drugi da vam budu od pomoći. Morate da uložite više energije na radnom mestu. Veoma ste kreativni i želite više stvari da uradite odjednom. Manji nepredviđeni troškovi su mogući početkom nedelje. Odnos sa partnerom je savršen. Slobodni, odličan je period da uđete u neku zanimljivu vezu sa strastvenom osobom.
 
 
 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar