Ovan

 

Bićete skloni zaljubljivanju ove nedelje. Važno je da stavite ponos sa strane i da priđete osobi koja vam se dopada odavno. Potrudite se da udovoljite partneru, ako ste u vezi. Nije vam lako da uradite sve sami. Potrebna vam je pomoć drugih ljudi na poslu. Preosetljivi ste i pomalo napeti.

 

Bik

 

Imate potrebu da se opustite više ove nedelje. Komunikativni ste i skloni flertu. Dosta toga vam ide od ruke i lako dolazite do novih poznanstava. Slobodni, na kraćem putovanju je moguć neki kontakt sa zanimljivom osobom. Zauzeti, poradite na komunikaciji sa partnerom.

 

Blizanci

 

Bićete veoma zadovoljni na poslu. Sve vam ide lakše nego inače. Ženska osoba može da vam bude od pomoći. Energični ste i brzo dolazite do ideja. Što se ljubavi, tiče preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. Zauzeti, za vas bi bilo najbolje da se fokusirate na obaveze, ali ne dozvolite da partner bude zapostavljen.

 

Rak

 

Sjajno se osećate. Ništa vam nije teško da završite na poslu. Jako je bitno da ne trošite previše novca na stvari koje vam nisu baš neophodne. Budite štedljiviji. Što se tiče ljubavi, bilo bi dobro da popričate sa partnerom o svemu što vas muči. Ako ste slobodni, moguće je novo zanimljivo poznanstvo.

 

Lav

 

Ove nedelje ćete da se osećate mnogo bolje nego ranije. Nije vam lako da sve postignete jer biste najradije da odmarate. Konačno ćete da imate dobre rezultate na poslu, a bićete zadovoljni prilivom novca. Ukoliko ste u vezi, ne zapostavljajte voljenu osobu, ne možete da budete uvek vi na prvom mestu. Potrebno je da nekom drugom poklonite pažnju. Ako ste slobodni, neko ko je jako sličan vama može da vam privuče pažnju. Ne vraćajte se starim ljubavima. Budite spremni da se zaljubite u neku novu osobu jer imate odlične aspekte za ljubav.

 

Devica

 

Veoma ste komunikativni. Budite vredni i kolege na poslu ceniće vaš trud. Ne osećate se baš najbolje. Budite otvoreni za neku novu ljubavnu priču. Preko prijatelja ili interneta moguće je novo poznanstvo. Ako ste zauzeti, iznenadite voljenu osobu nekim lepim gestom.

 

Vaga

 

Nije vam lako da izađete na kraj sa svim obavezama. Budite uporni i ne odustajte. Imaćete pomoć neke ženske osobe. Na poslu će sve da vam ide od ruke. Što se ljubavi tiče, ne ulazite u rasprave sa voljenom osobom jer je moguće da ćete oboje da budete napeti tokom nedelje. Ako ste slobodni, neka osoba koju upoznajete na neobičan način može da vam se dopadne.

 

Škorpija

 

Veoma ste romantični. Trudite se oko voljene osobe i nije vam teško da sve uradite za nju. Jako vam lako da dođete do rezultata. Budite otvoreni za neku novu priliku da biste mogli da napredujete. Dajte svoj maksimum i pokušajte da se usredsredite na ostvarenje ideja. Ne dozvolite nikom da vas izbaci iz takta i da poremeti vaš mir.

 

Strelac

 

Pod stresom ste. Nikako da dođete do dobrih rezultata. Pokušajte da se ne nervirate zbog detalja. Gledajte širu sliku. Sada nije vreme za pozajmljivanje novca. Što se tiče ljubavi uradite sve kako ste zamislili. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, nemate nikakav problem što se tiče ljubavi.

 

Jarac

 

Odlično se osećate. Pokušajte da pozavršavate sve obaveze na vreme i ne odlažite ništa za neki drugi dan. Moguće su rasprave sa voljenom osobom, a to može da se desi zbog ljubomore ili novca. Možete da izbegnete scene. Ako ste slobodni, izvesno je poznanstvo sa osobom koja je veoma dinamična i zabavna.

 

Vodolija

 

I dalje nije idealan period za ljubav. Ipak, ima dosta dešavanja pa bi trebalo da ih iskoristite, ako ste slobodni, za neko novo poznanstvo ili početak nove veze. Ako ste zauzeti, bolje bi bilo sačekate drugu polovinu nedelje kada će situacija biti osetno mirnija i da razgovarate o nekim bitnim stvarima sa partnerom. Nije vam lako da dođete do odličnih rezultata. Mogu saradnici da vam daju dobar savet ili da vas podrže u vašim planovima.

 

Ribe

 

Najbolje bi bilo kada biste se potrudili da uvedete neke promene na poslu. Ne čekajte da to drugi urade umesto vas. Trudite se da date svoj maksimum, a priliv novca će da bude povećan. Što se ljubavi tiče, sve vam ide kako ste zamislili i veoma ste romantični i spremni za ljubav. Ako ste zauzeti, pokažite svoje emocije partneru.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar