Ovan

 

Idite sa partnerom na put. Imate višak energije i to pozitivno utiče na vašu vezu. Ova nedelja je stvorena za flert i romantiku. Sunce je u polju odnosa i veza u prvoj polovini nedelje. Od četvrtka možete da očekujete da ćete se više fokusirati na posao i novac, kada uđe u vaše osmo polje. Slobodni, možete ići na neki kraći put i tamo upoznati neku zanimljivu osobu.
 

 

Bik

 

Bićete pozitivniji i bolje raspoloženi. Vaš vladar Venera, je i dalje u znaku Strelca. To znači da i ove nedelje imate šansu da popravite odnos sa partnerom, da probudite strasti. Posle toga, neće biti lako da dođete do dogovora. Iskoristite šansu i započnite vezu dok imate pozitivne aspekte. Moguće je poboljšanje finansija i situacije sa saradnicima.

 

 

Blizanci

 

Moguć je priliv novca ove nedelje. Konačno ćete biti zadovoljni trudom koji ulažete u rad. Iako će Sunce naglasiti polje posla, to samo znači da ćete se više potruditi i da ćete lakše i brže doći do novca, jer će vam to biti primarno. Što se ljubavi tiče sve je idealno, a ako ste slobodni, vreme je za ljubav.
 

 

Rak
 

Ove nedelje će biti naglašeno polje veza i saradnje, pa bi bilo dobro da se posvetite poboljšanju odnosa sa drugima. Slobodni, osećate se bolje nego ranije i plenite pozitivnom energom. Dobijate dobre vesti u vezi sa osobom koja vam se dopada duže vreme. Drugi ljudi vam mogu biti od pomoći da biste upoznali neku finu osobu.
 

 

Lav

 

Ove nedelje ćete se lako dogovoriti sa svima. Sunce u polju porodice znači da će vam biti od pomoći bliski ljudi. Možete se nekad osloniti na druge. Ne budite previše ponosni. Ako ste u vezi, konačno neće više biti blokada u razvoju odnosa. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da se posvetite više sebi.
 

 

Devica

 

Potrudite se da obavite konstruktivni razgovor sa partnerom. Ne vraćajte se u prošlost sa nekim temama koje se tiču problema koje ne možete brzo da rešite. Nije sada vreme za to. Gledajte u budućnost. Ako ste slobodni, postoji mogućnost pojavljivanja neke nove osobe preko posla. Skloni ste zaljubljivanju. Opustite se na poslu jer sve ide po planu. Konačno će vaše organizatorske sposobnosti da dođu do izražaja.
 

 

Vaga

 

Ne budite previše zahtevni prema drugima i budite odgovorniji što se tiče rokova. Pomalo ste napeti i ne možete da postignete sve što se traži od vas ove nedelje. U ljubavi je sve dobro, a lako se dogovarate sa partnerom. Ako ste slobodni, preko interneta je moguće novo poznanstvo, a možda i na kraćem putu. Povedite računa o svom zdravlju.

 

 

Škorpija

 

Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog posla. Venera je u vašem polju novca, pa bi trebalo da podržite jedno drugo što se tiče napredovanja. Moguć flert sa nekom jako zanimljivom osobom, ali razmislite da li je to stabilna osoba za vezu. Ove nedelje ćete se okrenuti više ka druženju. Na poslu sve ide na bolje, a trebalo bi da uvedete neke novine u rad da biste napredovali. Mlađa ženska osoba može da bude od pomoći.

 

Strelac
 

Ove nedelje ste fokusirani na sebe. Blistate i privlačite dosta pažnje jer je Venera u vašem znaku. Provedite više vremena kod kuće, tako ćete da se osećate bolje.
Popričajte sa osobom koja vam se dopada i budite otvoreniji po pitanju vaših emocija, iako vam to nije lako. Zauzeti, nemate nikakve probleme. Nema više zastoja u komunikaciji sa kolegama, pa ćete moći lakše da napredujete.
 

 

Jarac

 

Kolege vam mogu pomoći da uradite sve kako treba. Pomalo ste usporeni. Moguć je problem sa pritiskom na kraju nedelje. Neke osobe mogu da pokušaju da pokvare vaš odnos sa partnerom. Ne dozvolite to. Slobodni, moguća je tajna veza.
 

 

Vodolija
 

Imate odličnu komunikaciju sa drugima. Neće vam biti teško da ostvarite dobru saradnju sa drugima. Mogući su novi kontakti koji će vam biti od koristi. Preko prijatelja možete da dobijete priliku da napredujete. Bićete zadovoljni na kraju nedelje. Skloni ste flertu i veoma ste strastveni. Ako ste u vezi, provedite više vremena sa partnerom.
 

 

Ribe
 

Sve vam ide kako treba u ljubavi. Veoma ste romantični, što prija partneru. Ako ste slobodni, iznenada možete da upoznate prijatnu osobu koja je spremna za vezu. Moguće je proširenje poslovanja. Budite otvoreni za nove prilike za saradnju sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje. Pazite na rokove. 

 

Javne ličnosti rođene u ovoj sedmici su Žan-Klod van Dam (18.10.), Trejsi Ševalije (19.10.), Ana Mihajlovski (20.10.), Nemanja Vidić (21.10.), Katrin Denev (22.10.), Anđelka Prpić (23.10.), Aleksandar Radojičić (24.10.).

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar