Ovan

 

Ove nedelje očekujte promene koje se tiču ljubavi. Mogući su problemi u komunikaciji sa voljenom osobom. Fokusirajte se na dobre stvari u vezi. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo, ali ne donosite na brzinu odluke o tome šta želite sa tom osobom. Moguć je kraći put i poznanstvo na putu, takođe. Nemate mnogo problema u odnosima sa saradnicima. Potrebna vam je bolja organizacija. Razmislite više o planovima koje stalno odlažete .

 

Bik

 

Mogući su manji problemi sa voljenom osobom. Bilo bi dobro da izbegnete nesporazume. Samo treba da uložite malo više vremena u sve. Slobodni, skloni ste flertu, ali možete i da se pomirite sa nekom osobom iz prošlosti. Pokušajte da imate razumevanje za kolege sa kojima radite, iako vam se možda nešto ne dopada u njihovom pristupu u radu. Pravite kompromise. Budite temeljni i sve odradite polako. Mogući su iznenadni troškovi.

 

Blizanci

 

Izvesni su problemi sa partnerom u komunikaciji, ali sve će jako brzo da se rešava. Važno je da posao ne bude najbitniji, nego da se zna kad radite, a kada je vreme za drage ljude. Ako ste slobodni, neka osoba sa posla može biti ona koja vam odgovara. Svi vam pomažu na poslu i konačno završavate sve što ste jako dugo odlagali i to sa lakoćom, jer vaš vladar Merkur, je retrogradan. To vam pomaže u završavanju obaveza.

 

Rak

 

Veoma ste ljubomorni ove nedelje, a to može da bude veliki problem ako ste u vezi. Pokušajte da ne nervirate partnera besmislenim zamerkama. Slobodni, skloni ste flertu ove nedelje. Što se posla tiče veoma ste napeti, ali pokušajte da nađete neko idealno rešenje sa kolegama. Od odnosa sa drugima vam zavisi uspešnost ove nedelje. Budite skloni saradnji i kompromisu.

 

Lav

 

Moguće su manje razmirice sa partnerom, ali jako brzo dolazite do rešenja. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati neku osobu koja je veoma zanimljiva i koja može da vam se baš dopadne. Nemojte previše da odlažete prvi korak. Budite preduzimljivi. Mogući su problemi sa papirima i dokumentacijom, pa ne gubite strpljenje. Platite račune na vreme, budite odgovorni.

 

Devica

 

Niste zadovoljni odnosom sa partnerom. Loša komunikacija kvari ona osećanja koja gajite prema njemu. Nemojte previše da analizirate sve, nego uživajte više. Slobodni, niste raspoloženi za nešto ozbiljno, dovoljan vam je flert. Nikako ne uspevate da definišete sve na poslu i stalno vam izmiču poslovne prilike na koje ste baš računali. Nemate dobru komunikaciju sa kolegama, ali zato uradite sve što je do vas, da ne biste bili u problemu. Vaš vladar Merkur je retrogradan i  ne doprinosi vašem napretku. Imate osećaj da ništa ne radite kako bi trebalo jer niste fokusirani. Obratite pažnju na detalje.

 

Vaga

 

Uradite nešto lepo za partnera. Probajte ga iznenadite. Nemojte da čekate da on sve uradi. Moguć je kraći put sa voljenom osobom. Sada nije vreme za delimična rešenja, nego budite otvoreni i recite drugima šta tačno želite. Sve što radite proverite više puta. Bićete zadovoljni novčanom situacijom, samo što su mogući i izdaci koji su neophodni.

 

Škorpija

 

Previše ste osetljivi. Želite da se posvetite partneru. Ako ste slobodni, nemojte na brzinu da ulazite u neku vezu, sada nije baš idealno vreme za to. Treba vam nešto što je stabilno. Imate želju da odustanete jer nemate volju za rad. Ipak, dajte sve od sebe i ne dozvolite da vam trud propadne zbog lošeg raspoloženja. Budite vredni.

 

Strelac

 

Venera je ušla u vaš znak i do kraja nedelje možete da osetite poboljšanje. Imaćete potrebu da budete romantični i da ugodite partneru. Ako ste slobodni, moguća je avantura. Fokusirajte se na posao, jer će vam to svakako dobro ići. Očekujte uspeh. Konačno ćete ostvariti nove ideje, a drugi ljudi će biti od pomoći. Moguća je saradnja sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje.

 
Jarac

 

Nemate previše vremena za voljenu osobu. Posao vam je na prvom mestu, ali ne dozvolite da to tako bude tokom cele nedelje, jer može da dođe do problema. Ako ste slobodni, preko prijatelja ili interneta možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Što se posla tiče, sve vam ide od ruke. Započnite sve što ste planirali bez odlaganja. Neka muška osoba može da vam bude podrška, bilo da je to kolega ili nadređeni.

 

Vodolija

 

Nemate potrebu za ljubavlju, za preteranom bliskošću. Posao vam je na prvom mestu, ali ne zapostavljajte previše partnera. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu. Moguća su nova poznanstva. Svi vam pomažu na poslu. Bićete zadovoljni na kraju nedelje. Rezultate ćete uvideti uskoro. Konačno je došao period za poboljšanje finansija.

 

Ribe

 

Previše očekujete od drugih. Partner trpi veliki pritisak jer prenosite nervozu sa posla na njega. Problem u komunikaciji je siguran ove nedelje. Slobodni, neka osoba koju znate odavno može ponovo da uđe u vaš život. Što se posla tiče, sve obaveze brzo obavljate i ništa vam nije teško. Mogući su povećani troškovi, ali zato bi trebalo da izbegnete bilo kakva ulaganja. Bitno je da napravite kompromis sa saradnicima i sve može da ide mnogo lakše.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar