Ovan

 

Ljubav

 

Romantičniji ste nego inače. Možete da upoznate neku osobu na javnom mestu. Zauzeti, mogli biste više da provodite vremena sa partnerom. Unesite neke novine u vezu. Ovaj mesec je odličan za ljubav i pojačane strasti. Od polovine meseca možete da idete na neki put sa voljenom osobom.

 

Posao

 

Niste zadovoljni kako vam sve ide na poslu. Vaš vladar polja posla je Merkur, koji je sada u retrogradnom hodu, pa vam pravi problem. Morate da se osvrnete u prošlost ili makar u protekli period, pa da vidite da li ste sve odradili savršeno. Potrudite se da date sve od sebe da ne radite previše sa novim ljudima, nego da radite sa osobama kojima verujete. Probajte da uradite sve što ste započeli, a nove obaveze prebacite za period od 20. oktobra.

 

Zdravlje

 

Moguća prehlada. Bolje ćete se osećati u drugoj polovini meseca.

 

 
 
 

Bik

 

 

Ljubav

 

Ako ste zauzeti, dvoumite se šta da uradite u vezi, kako da je poboljšate. Ako ste neodlučni šta da radite, krajem meseca će neke stvari da vam budu jasnije. Potrudite se da se okrenete obavezama, da radite više, da ne trošite previše energije na stvari koje ne možete da promenite. Veoma ste strastveni. Ne morate da uđete u bilo kakvu vezu, već možete da razmislite šta je to što vam stvarno treba. Osoba koja može da vam se dopadne nije iz vašeg mesta.

 

Posao

 

Mlađa ženska osoba može da vam bude od pomoći na poslu. Nemojte da otaljavate posao, budite temeljniji. Potrudite se da budete uporni, pošto ćete da imate veće promene raspoloženja. Mogući su povećani troškovi i to osetno može da doprinese stresu na poslu. Probajte da sve to izbegnete.

 

Zdravlje

 

Preosetljivi ste. Moguć je pad imuniteta.

 
 
 

Blizanci

 
 

Ljubav

 

Ovaj mesec može da bude odličan što se tiče ljubavi, naročito od 7. oktobra, kada Venera ulazi u vaše polje ljubavi. Bićete komunikativniji i odlično raspoloženi. Potrudite se da, ako ste slobodni, date naznake osobi koja vam se dopada. Ako ste zauzeti, dajte neki kompliment partneru. Potrudite se oko njega da komunikacija bude dobra, iako je Merkur, vaš vladar trenutno retrogradan i ne ide vam to na ruku. Bitno je da izbegnete rasprave do 18. oktobra.

 

Posao

 

Moraćete da date sve od sebe na poslu iako će prve tri nedelje da budu prilično naporne. Najbolje bi bilo da budete kreativni i da nađete novi način za rad, za saradnju. Možete da započnete i neki dodatni posao. Potrudite se da izbalansirate privatni život i posao. Bićete zadovoljni novčanom situacijom na kraju meseca, ma koliko teško izgledalo na početku.  

 

Zdravlje

 

Nemojte preterivati na poslu sa obavezama, moguć je premor.

 
 
 

Rak

 
 

Ljubav

 

Ovaj mesec je jako dobar za vas. Odlično se osećate u svojoj koži, a postoji mogućnost da se zaljubite. Od druge nedelje oktobra biste mogli da stabilizujete odnos sa partnerom. Ako imate nešto da rešite u odnosu sa partnerom, to uradite u drugoj polovini meseca. Više ćete udovoljavati sebi i partneru, a manje ćete da se vraćate u prošlost. Slobodni, bićete komunikativni i skloni flertu. Moguće je poznanstvo preko posla.

 

Posao

 

Ovog meseca vam sve ide kako ste isplanirali. Veoma ste zadovoljni poslom. Ne preuzimajte na sebe veliku odgovornost i ne ulazite u neke nove poslovne poduhvate u prvoj polovini oktobra. Poboljšanje finansijske situacije očekujte već od 20. oktobra.  Očekujte pomoć od neke ženske osobe. Od 20. oktobra ćete lakše da sarađujete sa drugima.

 

Zdravlje

 

Dobro se osećate. Bavite se sportom ako imate vremena, a možete i da provedete neko vreme u prirodi.

 
 
 

Lav

 

Ljubav

 

Od 7.  oktobra imaćete dosta prilika da upoznate neke nove osobe, ako ste slobodni. Bićete otvoreniji i bolje ćete da osećate. Venera je u vašem polju ljubavi i to vam donosi nove mogućnosti. Budite realni. Bitno je da vam ne bude dosadno. Zauzeti, poradite malo više na sebi I bavite se sportom. Ne zapostavljajte partnera. Rešite nesuglasice i odvojite se malo od drugih.

 

Posao

 

Mogući su manji novčani problemi polovine meseca. Razmislite šta sve treba da završite i šta ne bi trebalo da odlažete. Nije dobro vreme za povećane troškove. Neka mlađa osoba može da vam pravi probleme. Izvestan je kraći put zbog posla.

 

Zdravlje

 

Imate višak energije, bolje se osećate nego prošlog meseca.

 
 
 

Devica

 
 

Ljubav

 

Romantični ste i strastveni. Ne odvija se baš sve onako kako ste zamislili. Potrudite se da takvo stanje održite. Ako ste zauzeti, neke osobe iz prošlosti mogu da se mešaju u vašu vezu. Budite iskreni prema partneru. Slobodni, možete lako da uđete u neku tajnu vezu sa osobom koju znate duže vreme. Budite diskretni i biće sve u redu.

 

Posao

 

Očekujte poboljšanje na poslu od 20. oktobra. Vaš vladar Merkur je retrogradan, što znači da nije lako da dođete do brzih rešenja. Najbitnije je da se bolje organizujete. Nemate dobar odnos sa kolegama na poslu. Pod stresom ste jer morate da radite puno jer su vam se obaveze nagomilale. Budite pažljiviji.

 

Zdravlje

 

Napetost je moguća zbog posla.

 
 
 

Vaga

 
 

Ljubav

 

Ako ste imali probleme sa partnerom u toku septembra, sada će sve biti jasnije i neće biti nesporazuma. Bolji period dolazi već od druge nedelje oktobra. Provedite više vremena sa partnerom i prijateljima, družite se više. Ako ste slobodni, preko prijatelja ili na kraćem putu možete da upoznate neku novu osobu koja će da vam privuče pažnju. Ne brzajte, bolje razmislite šta želite u vezi.

 

Posao

 

Zadovoljni ste situacijom na poslu, iako radite dosta. Nađite više vremena za privatne stvari. Potrudite se da se fokusirate na primarne stvari na poslu, ali ne budite rastrzani na sto strana nego radite sve po prioritetima. Moguća je pomoć ženske osobe na poslu u prvoj nedelji oktobra, a posle ćete moći sve sami.

 

Zdravlje

 

Mogući su problemi sa pritiskom.

 
 
 

Škorpija

 

Ljubav

 

Ovog meseca nemojte ništa da radite na silu. Venera izlazi iz vašeg znaka od druge nedelje oktobra, pa ćete biti manje usmereni samo na ljubav, a i pritisak će da popusti. Ako ste slobodni, flertujte, zabavljajte se, ali ne ulazite u neku vezu brzo. Ako ste zauzeti, ne pritiskajte partnera da radi bilo šta umesto vas, nego sve što možete uradite sami. U drugoj polovini meseca izbalansirajte između partnera i poslovnih obaveza.

 

Posao

 

Što se tiče posla, najbitnije je da se ne nervirate jer neće baš sve da bude kako ste zamislili. Niste zadovoljni sumom novca ni rezultatima, ali će malo bolja situacija da bude od 20. oktobra. Imajte više strpljenja. Preporučljivo je da štedite više.

 

Zdravlje

 

 

Pijte više tečnosti i unosite vitamine.

 

 
 

Strelac

 

Ljubav

 

Nesporazumi konačno prestaju i lakše će da vam bude da napravite kompromis sa partnerom. Budite prijatni prema voljenoj osobi. Pazite šta pričate jer se sada sve može pogrešno protumačiti. Slobodni će možda da upoznaju neke nove zanimljive osobe, ali dobro razmislite koliko su to površne priče. Promenićete stav prema vezama ovog meseca, nekako ćete na sve da gledate bez pritiska i lakše ćete da smislite šta tačno hoćete u ljubavi.

 

Posao

 

Budite vredni. Ne zapostavljajte posao jer imate neke privatne probleme. Potrudite se da date sve od sebe tokom celog meseca. Sada će da se ceni ambicija i samoinicijativa. Proverite sve što radite više puta, moguće su greške koje nećete moći brzo da ispravite.

 

Zdravlje

 

Ne prejedajte se, nego se hranite zdravije. Mogući su problemi sa varenjem.

 
 
 

Jarac

 
 

Ljubav

 

Tokom oktobra biće dobar period za ljubav, a onda će sve da se prevori u strast. Nemojte da pomešate te dve stvari. Zauzeti će moći da poboljšaju svoj odnos, ali slobodni, treba da znate da postoji šansa za flert ili neku avanturu. Razmislite šta vama tačno treba.

 

Posao

 

Do polovine meseca postojaće mogućnost pojavljivanja problema koje niste rešili na vreme. Neke muške osobe mogu da pomognu, pa zatražite pomoć. Najbitnije je da se fokusirate na posao, jer će prve tri nedelje oktobra da budu jako naporne. Imaćete više energije i optimizma od poslednje nedelje. Mars je u vašem polju posla do kraja meseca, pa imate utisak da vas svašta ometa i da vas svako nervira. Izbegavajte rasprave.

 

Zdravlje

 

Imate previše obaveza. Nađite vreme za odmor da biste bili produktivniji.

 

 

 

Vodolija

 

Ljubav

 

Do sada ste bili usmereni na posao, a tako će biti i u prvih deset dana oktobra. Posle ćete da se okrenete partneru. Nemojte zapostavljati njega zbog obaveza. Ovaj period je romantičan, pa ga iskoristite. Imate dobru komunikaciju sa voljenom osobom. Slobodni, možete upoznati preko prijatelja neku osobu, ali je bitno da budete direktni. Raspoloženi ste za ljubav i za novu vezu.

 

Posao

 

Dosta stvari ćete pozavršavati već do 20. oktobra, ali je bitno da napravite plan za dalje. Budite prijatni prema kolegama da biste mogli da očekujete njihovu pomoć, naročito u prvoj polovini meseca. Nemojte da preterujete sa obavezama, nađite neki balans. Od poslednje nedelje oktobra počinje dobar period za neke nove stvari, pa iskoristite dobre aspekte da započnete nešto novo.

 

Zdravlje

 

Dobro se osećate i nećete da imate nikakve probleme sa zdravljem ovog meseca.

 
 
 

Ribe

 
 

Ljubav

 

Sve ide kako treba. Mogući su neki manji nesporazumi u prvih deset dana meseca, pa pokušajte to da izbegnete. Provedite više vremena sa partnerom kod kuće. Ako ste slobodni, možete upoznati nekoga preko posla. Romantični ste i prija vam pažnja koju dobijate. Preosetljivi ste I skloni ste brzom povezivanju sa drugima.

 

Posao

 

Od druge polovine oktobra očekujte napredak ili zadovoljstvo na poslu. Dobićete dobre vesti preko neke mlađe ženske osobe. Raspoloženi ste za rad i puni ste elana. Ide vam sve jako dobro, samo pazite da ne pravite velike troškove. Budite odgovorni. Podelite posao na više delova i pravite kompromis sa drugima.

 

Zdravlje

 

Moguć je pad imuniteta i alergija. Brinite više o svom zdravlju i koristite kozmetičke preparate koji su prirodniji.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar