Ovan

 
Ljubav
 
 
Dopada vam se neka osoba sa posla, ali je bitno da to ne bude neko ispod vaših standarda. Ne pristajte na manje. Bitno je da imate dovoljno strpljenja. Ako ste zauzeti, ne preterujte sa poslom i ne dozvolite da to utiče na vaš odnos sa partnerom. Pokušajte da poboljšate ljubavni život, a ne samo da radite.
 
 
Posao
 
 
Ne osećate se najbolje, pa ni rezultati nisu baš idealni. Neka ženska osoba može da vam pomaže tokom meseca, a i ulepšavanje radnog mesta može da doprinese boljoj atmosferi. Potrudite se da sve uradite savršeno da bi drugi više cenili vaš trud.
 
 
Zdravlje
 
 
Bićete aktivniji tokom meseca. Bavite se sportom malo više jer je Mars, vaš vladar, u znaku Škorpije i imaćete više energije.
 
 
 
 
 

Bik

 
 
Ljubav
 
 
Želite mnogo toga da radite sa partnerom, da putujete zajedno, ali se brinete da možda ne tražite previše od voljene osobe. Potrudite se da uživate u vezi ovog meseca. Ako ste slobodni, može da vam se dopadne jedna osoba koja je veoma zabavna i koju znate duže vreme, samo je niste gledali tim očima.
 
 
Posao
 
 
Ako imate dosta posla, drugi ljudi mogu da budu od pomoći. Saradnja je najbitnija ovog meseca. Budite fokusirani. Vreme je da započnete neku saradnju sa drugima. To može da bude prilično profitabilno.
 
 
Zdravlje
 
 
Vreme je da se bavite sportom. Dugo odlažete, a to nikako nije dobro.
 
 
 
 
 

Blizanci

 
 
Ljubav
 
 
Slobodni, nemate ni volje ni energije za neku drugu osobu. Najbolje je da ovog meseca, ne pokušavate brzo da uđete u vezu, da se upoznajete sa drugima, jer ste posvećeni poslu. Ako ste u vezi, pokušajte da izbegnete raspravu sa voljenom osobom jer joj ne poklanjate dovoljno pažnje. Poradite na strasti.
 
 
Posao
 
 
Ne osećate se baš najbolje, možda ni na poslu neće sve da ide kako treba. Nemate dovoljno energije i iscrpljeni ste. Svi vas opterećuju, ali to nije razlog da se ne fokusirate na nove obaveze. Uzmite vreme za odmor i razmislite šta biste mogli da poboljšate da biste napredovali.
 
 
Zdravlje
 
 
Moguć je problem sa prehladom ili grlom.
 
 
 
 

Rak

 
 
Ljubav
 
 
Pojačana je potreba za vezom. Neka osoba koja je stabilna i spremna za vezu može da bude odličan izbor. Zauzeti, popričajte sa partnerom o svemu što vas dugo opterećuje. Imate potrebu da popravite odnos sa voljenom osobom.
 
 
Posao
 
 
Lako ćete da sarađujete sa drugima. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći. Najradije biste samo da radite nešto što vam se dopada, ali to nije uvek opcija. Budite otvoreni za neka nova poznanstva i saradnje, jer ćete sada jedino tako moći da napredujete.
 
 
Zdravlje
 
 
Ne nervirajte se previše zbog obaveza koje imate. Bolje se organizujte da ne bi došlo do premora.
 
 
 
 

Lav

 
 
Ljubav
 
 
Želite da stupite u vezu sa nekom osobom koju znate duže vreme i to baš preko posla. Venera će tokom celog meseca da bude u polju posla, pa imate dobre šanse da se tu i zaljubite. Ipak, ne mora to da bude samo preko vašeg posla, nego i preko posla druge osobe. Bitno je da saznate da li je spremna za nešto ozbiljno. Ako ste zauzeti, bićete prilično posvećeni ovog meseca i nećete želeti neke veće promene.
 
 
Posao
 
 
Neka osoba sa kojom ste dobro sarađivali ranije ima veoma dobru opciju za saradnju koju treba da prihvatite. Bitno je da se držite svojih prioriteta. To može da bude prekretnica i uspećete da poboljšate svoje finansije.
 
 
Zdravlje
 
 
Odlično ćete da se osećate tokom celog meseca. Jako je bitno da ne preterujete sa slatkišima.
 
 
 
 

Devica

 
 
Ljubav
 
 
Venera je u vašem polju ljubavi i lako dolazite do novih poznanstava. Spremni ste za ljubav i želite stabilnost. Zauzeti, prebrodićete sve prepreke koje imate sa partnerom i možete da uživate tokom celog meseca. Sve je idealno i stabilno.
 
 
Posao
 
 
Ovog meseca će sve da bude kako treba. Pazite samo da se ne zamerate kolegama. Neće baš svima da odgovara vaša pojačana ambicija. Priliv novca biće povećan. Lako dolazite do dobrih rezultata.
 
 
Zdravlje
 
 
Brinite više o svom zdravlju, makar preventivno.
 
 
 
 

Vaga

 
 
Ljubav
 
 
Želite da se zaljubite. Nije vam lako da se usredsredite na ljubav, pored nekih privatnih problema. Ipak, pokažite dobru volju prema osobi koja vam se dopada i izdvojite više vremena za nju. Zauzeti, ovog meseca treba da održite stabilnost. Pojačajte interesovanje za voljenu osobu i budite romantičniji.
 
 
Posao
 
 
Imate previše posla. Potrudite se da date svoj maksimum jer je ovog meseca Sunce u vašem polju novca i nemate na šta da se žalite. Moguća je čak i povišica ili veći napredak. Budite vredni i pokažite šta znate.
 
 
Zdravlje
 
 
Odmarajte više i nemojte da se preforsirate na poslu.
 
 
 
 

Škorpija

 
 
Ljubav
 
 
Skloni ste zaljubljivanju ovog meseca. Poznanstvo je moguće preko neke bliske osobe. Ne propuštajte dobru priliku, naročito ako se dvoumite. Dve osobe vam se dopadaju, ali je bolje da odaberete komunikativniju. Zauzeti, fokusirajte se na želje voljene osobe, budite otvoreni za promene.
 
 
Posao
 
 
Što se posla tiče, sve je kako treba. Nije vam bilo lako, ali sada ima načina da dođete do odličnih rezultata. Očekujte povećan priliv novca. Moguće je potpisivanje nekog novog ugovora.
 
 
Zdravlje
 
 
Moguć je problem sa glavoboljom i pritiskom. Vodite malo zdraviji način života i biće sve u redu.
 
 
 
 

Strelac

 
 
Ljubav
 
 
Možete da očekujete novo poznanstvo preko posla. To može da bude drugačija osoba od vas koja može baš brzo da postane deo vašeg sveta. Ne opterećujte se previše sitnicama, nego se potrudite da gledate malo dalje od bliske budućnosti. Ako ste u vezi, imate podršku partnera u svemu što radite. To vam je najbolji pokazatelj koliko je vaš odnos idealan.
 
 
Posao
 
 
Nemate zastoj što se tiče posla i novca. Sav trud će konačno da se isplati. Ne žurite sa obavljanjem zaostalih obaveza. Ne opterećujte se poslom kao pre, pustite da sve ide kako ste isplanirali. Moguća je povišica.
 
 
 
Zdravlje
 
 
Mogući su problemi sa zubima. Posetite zubara, makar preventivno.
 
 
 
 

Jarac

 
 
Ljubav
 
 
Venera je u vašem znaku i vreme je za ljubav. Osoba koja treba da postane važna u vašem životu je možda već tu. Razmislite dobro ko vam stvarno odgovara. Treba vam neka osoba koja je slična vama. Ako ste u vezi, probajte da se dogovorite sa partnerom o budućnosti. Ugodite jedno drugom i budite malo romantičniji.
 
 
 
Posao
 
 
Bićete malo usporeniji što se tiče posla. Nećete baš lako da dođete do rešenja. Budite otvoreni i recite kolegama šta bi trebalo da se popravi. Neka mlađa ženska osoba može da vam da dobar savet. Pitajte prijatelje za pomoć, ako želite da uključite honorarni posao kao opciju.
 
 
Zdravlje
 
 
Veoma se dobro osećate i nemate nikakve tegobe ovog meseca.
 
 
 

Vodolija

 
 
Ljubav
 
 
Imaćete potrebu da se vratite nekoj osobi iz prošlosti. Razmislite da li je to stvarno dobro za vas. Dajte svoj maksimum da ipak odaberete osobu pored koje ćete ići uzdignute glave. Ako ste u vezi, budite tolerantniji u odnosu sa partnerom.
 
 
Posao
 
 
Mogućnost da budete pod stresom zbog previše posla je baš velika. Neka muška osoba može prilično da vas nervira. Budite otvoreni za neku novu poslovnu priliku ako vam se pruži ovog meseca. Nije vam svejedno ako želite da dođete do novih opcija za neke povećane prihode, jer niste sigurni šta je idealno za vas. Bićete neodlučni u prve dve nedelje novembra.
 
 
Zdravlje
 
 
Unosite vitamine i jačajte imunitet.

 

 
 
 

Ribe

 
 
Ljubav
 
 
Potrudite se da budete otvoreni za nova poznanstva. Veoma lako možete da stupite u vezu sa zanimljivom osobom. Ako ste zauzeti, mogući su izazovi koje ne možete lako da prebrodite. Neće da vam bude lako, ali ugodite partneru. Ovog meseca je Venera skoro sve vreme u vašem polju druženja i kontakata sa drugima, pa bi to trebalo da primenite na odnos. Postavite se prijateljski prema voljenoj osobi i lakše ćete da rešite sve probleme.
 
Posao
 
 
Moguć je napredak na poslu. Mnogo ćete lakše da sarađujete sa drugima. Pravite dogovore koji mogu da zadovolje i vas i drugu stranu. Odlično se osećate i spremni ste za velike izazove. Ne propuštajte odlične prilike za napredak. Tražite povišicu.
 
 
Zdravlje
 
 
Bavite se sportom. Moguć je problem sa cirkulacijom i pritiskom.
 
 
 
 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar