Mesec u Ribama imaju duše koje ponekad žive u iliziji, u svom svetu, ne haju za druge, ali su uvek tu kad je teško. Može da dođe do problema kada im neko ukaže na problem koji imaju. Na primer, da skinu ružičaste naočare, da ne sanjare previše, da uzmu uzde svog života u svoje ruke. Ali ne, oni će pre plakati  nad tužnom sudbinom nego što će se latiti posla.

Problem je što mogu da budu prilagodljivi i pasivni, što nikako nije dobro. Neko će reći da su lažljivi, ali to nije pravi izraz. Bolje reći, oni istinu prilagođavaju tako da se svakom svidi. Drugi problem je što mogu da ćute o svojim problemima dugo i da sebi naprave problem, jer sebe izjedaju iznutra. Ali kod njih nikada nećete videti problem na licu, ne. Oni sve to čuvaju za sebe, ne žele da nikog opterećuju, ali se i ne svete, ne ljute se ni na koga, ali mogu da sami sebe isfrustriraju kada ne mogu nikako da pomognu sebi, ni drugima. Onda se ruši svet.

Njih je najbolje pustiti da slušaju muziku, da se dobro naspavaju, da odmaraju. Moraju da imaju neki ventil gde će se trošiti. To je najbitnije. Čitanje, odmor i sve što im prija moraju da praktikuju u miru i tišini, da bi se opustili. Nemojte ih previše ugrožavati, tačnije, njihovu slobodu, jer onda može da bude kontraproduktivno. Oni su sanjari, koje treba samo malo ,,prodrmati“ i sve će onda biti u redu.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 82 81 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Povezane teme

Dodaj komentar