Mesec u Raku imaju ponajviše osetljive osobe, koje to i pokazuju, stalno. Mogu da plaču za svaku sitnicu. Vole svoju porodicu i jako su vezani za nju. Jako im je bitno kako izgleda njihov dom jer to je njihovo utočište. Vole mir. Ponekad danima ne moraju da idu nigde jer im je njihov dom sasvim dovoljan. Ove osobe jako lako mogu da postanu poznate i da rade sa masom. Lako stupaju u kontakt sa ženama, decom, skoro svim ljudima.

Otvoreni su, jedino nije dobro što upijaju svu energiju drugih, ne znaju da se distanciraju. Svačiji problem može biti njihov problem. Uvek su tu da pomognu. Lako im se menja raspoloženje, kao vreme.  Pružaju šansu svakom, dok god ima nade da će se popraviti. Dobri učitelji, predavači, ugostitelji, kuvari.

Bez svega mogu, ali bez porodice nikako. Uvek moraju da imaju bazu kojoj će se vratiti. Moraju da rade ono što vole. Moraju da žive po nekom ustaljenom ritmu, da im niko ne naređuje. Velika deca. Nekad, zbog osećanja koja mogu da upletu u posao mogu da nazaduju. Bitno je da razgraniče poslovni i privatni život. Lako ih drugi iskorišćavaju, ali s godinama se to smanjuje. Vole da započinju nove stvari. Kako se menja odraz u vodi, tako se i oni prilagođavaju. Oni su odraz sveta oko sebe, zato je najvidljivije okruženje na njihovom licu. Od toga dosta  zavisi život. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 63 1  4567 03.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

 

 

Povezane teme

Dodaj komentar