Za znak Devicu se vezuje vrednoća i čistoća. Ali za Mesec u Devici nije tako. Oni mogu da rade nešto samo ako su dobro raspoloženi. Mogu da rade nešto samo ako im se to sviđa. Ne pristaju lako na kompromise. Uvek će bolje raditi kada su podređeni nego nadređeni. Duše koje rad leči. Tako se dobro osećaju kad rade,  kad ne rade imaju osećaj kao da im se ceo svet ruši. Sve mora da bude savršeno čisto kod njih u kući, ali samo ako im neko dolazi, samo ako su raspoloženi da to sve srede. Jako im je bitna odeća koju nose. 

Njima materijalno uopste nije toliko važno, već je bitno da rade bilo šta. Skromnost je vrlina, ali oni se zadovoljavaju malim stvarima, pa i kad imaju mogucnost da postanu podređeni, uglavnom odbijaju toliku odgovornost. Nameštaj im je najbitniji u kuci.

U stanju su da biraju krevet mesecima dok ga ne kupe. Iako to tako ne izgleda, oni su u suštini jako racionalni i znaju kako da iz svake situacije izvuku korist za sebe.  Vole životinje, gotovo tokom čitavog života imaju nekog ljubimca u kući. Za njih je bolji što manji prostor, što diskretnije i klasičnije opremljen, jer  su praktični. Dobri su organizatori, ali samo ako dispozitor nije u lošem polozaju, ako jeste, nema tu reda, samo haos. Lako kritikuju druge, pa čak ako i oni imaju iste mane. Bitno je da nauče da budu realni i praktični, a ne da traže savršenstvo.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 82 81 868.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

 

Povezane teme

Dodaj komentar