Koja 4 kristala donose samopouzdanje?

 

Neki kristali poboljšavaju komunikaciju, neki nam donose ljubav ili novac, ali jako su važni i oni koji mogu da nam pomognu što se tiče samopouzdanja. Ako imate taj problem ili u okruženju imate osobu koja ga nema u dovoljnoj meri, možete da preporučite neki od kristala iz teksta. Izdvojili smo 4 najbitnija kamena.

 

Jaspis

 

Jaspis je kamen koji može da bude u različitim bojama. On nam donosi mir. Pruža zaštitu od negativnih energija, pomaže nam da postanemo iskreni prema sebi.

Uz ovaj kamen imamo hrabrost da realizujemo projekte. On podstiče maštu i kreativnost. Ako želite da imate više snage da presečete neke stvari koje nisu dobre za vas, poput loših navika, uz jaspis ćete to lakše da uradite.

 

Oniks

 

Ovaj kamen koji je crne boje, daje nam snagu, jača vitalnost i izdržljivost. Štiti od negativnosti. Ublažava strahove i brige, daje pozitivan stav i poboljšava koncentraciju. Simbolizuje iskrenost i oštroumnost. Pomaže nam da se kontrolišemo što se tiče ljutnje i besa. Daje nam samopouzdanje da možemo da ostvarimo lakše svoje ciljeve.

 

Citrin

 

Citrin je kamen zlatno žute boje, a providan je. Odličan je za novac, posao i uspeh. Daje nam više samopouzdanja i veću sposobnost komunikacije. Onaj ko ga nosi ima osećaj da može svaku ideju da ostvari i da bude uspešan.

 

Čađavi kvarc

 

Ako imate neke fizičke ili emotivne blokade, ovo je idealan kamen za vas. Ko se dosta brine treba da koristi ovaj kristal. Odličan je kamen za one koje se bave meditacijom. Svakom kome treba fokus može da pomogne. Što se tiče samopouzdanja, osoba se oseća mnogo mirnije, staloženije.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 82 81 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar