Znamo da nije svako stvoren za svaki posao. Neko je komunikativan i biće mu lakše da radi sa ljudima. Neko je povučen i biće mu lakše da radi neka zanimanja koja ne zahtevaju previše kontakata sa nepoznatima. Astrologija može pomoći u tome da odredimo koja je profesija za nas dobra, a koja manje pogodna. Proverite da li ste odabrali zanimanje koje je odgovarajuće..

Ovan

Ovnovi vole slobodu, nezavisnost i samostalnost. Energični su i impulsivni.  Ne vole dosadne poslove. Nemaju strpljenja, pa im ne treba davati neke zadatke koji dugo traju. Oni su izvršitelji.  Posao za Ovnove može da bude glavni smisao života. Mogu biti direktori, sportisti, političari, treneri i vođe tima.

Bik

Bikovi neće započinjati ništa dok sve ne isplaniraju. Više vole da proverenim putevima, nego da rizikuju. Nekad se ta njihova sporost tumači kao lenjost, ali to nije nikako tačno. Ne vole da žure dok rade. Teško podnose promene. Vole sve što im donosi dosta novca, a da je lepo, ali mogu se baviti i poljoprivredom, kao i nekretninama. Kuvanje i neka vrsta umetosti im nije strana. Najbolji bankari su upravo oni.
Blizanci

Blizanci su optimisti, komunikativni i često imaju veoma dinamičan život. Najsrećniji su u akciji i svim poslovima u kojima se radi sa dosta osoba. Bitno je da im nije dosadno i da se stalno nešto dešava. Mogu da rade više poslova odjednom. Oni su najbolji novinari, pisci, profesori, al ii trgovci. Vole da putuju, ali vole i glumu. Imaju veliki izbor profesija u kojima se mogu naći, ali odaberu uglavnom dve.
Rak

Rakovi su osetljivi i lako upijaju negativnu energiju ljudi. Imaju istančan osećaj za lepo i spremnost da rade do poslednjeg daha. Vole umetnost, a često im je to hobi. Oni su nervozni, ali su dobri radnici. Vole ljude i umeju da budu posvećeni prema drugima, pa su odlični lekari, bolničari, učitelji i pedagozi. Umeju da štede i samo im je bitno da je posao koji rade siguran.

Lav

Oni su uvek autoritet. Lavovi su stvoreni za šefa, organizatora, profesora ili javnu ličnost. Najviše glumaca je rođeno u znaku Lava, ali i voditelja. Dobro im ide svaki posao u kom se zahteva komunikativnost i autoritativnost. Politika i vojska su im isto interesantne oblasti. Treba da nađu nešto što im drži pažnju i gde su poštovani i ugledni. To će raditi sa lakoćom.

Devica

Vole da rade poslove u kojima se zahteva pažljivo planiranje i uvek poštuju rokove. Imaju sposobnost da zapaze svaku sitnicu i vrlo retko nešto previde. Odlični su organizatori. Sve rade brzo i precizno. Odlični su naučnici, programeri, bibliotekari, službenici. Dobri su i  profesori, kod njih je sve objašnjeno do detalja. Ne podnose haos i unose red svuda gde god da rade.

Vaga

Vage su blage i komunikativne osobe. Umeju da uživaju u životu. Ne vole veliki napor, vole da radno mesto bude lepo  i da ne moraju mnogo da rade. Zanima  ih muzika, igra, visoka moda, kozmetika, slikarstvo, gluma. Oni su idealne diplomate, sudije, trgovci i frizeri. Vole da rade sa drugima, lakše im je nego da rade sami.

Škorpija

Škorpije su u stanju da čitaju između redova. Veoma su inteligentne i nikad ne odustaju.  Među njima su najbolji psihijatri, psiholozi i terapeuti, pisci, detektivi, hemičari. Čak i kad nisu detektivi, oni sve vide i sve znaju. Uvek se trude da sve odrade savršeno. Mogu biti i hirurzi, advokati. Skloni su bavljenju astrologijom, nekim alternativnim poslovima. Dobri su bankari.

Strelac

Strelci su nezavisni, slobodnog duha i stalno moraju biti u akciji. Kod njih se uvek nešto dešava. Ne podnose zabrane, veoma su društveni i vole zabave. Nije im teško da se bave javnim poslom, štaviše, to im prija. Vole putovanja, odlični su trgovački putnici i vodiči i novinari. Vole da istražuju sve. Često su dobri savetnici, pravnici, pedagozi. Brzo zarade novac, a još brže ga troše.

Jarac

Jarčevi su veoma realni i praktični. Veoma su dobri radnici, a još bolji šefovi. Vredni su i  detaljni i kada nešto njima posvetite da odrade, to će biti bez greške.  Posao vrlo ozbiljno shvataju, veoma su ambiciozni. Uvek napreduju ako vole svoj posao. Odlični su ekonomisti, inženjeri, arheolozi i vole ozbiljne i teške poslove. Tačni su uvek.  Nikad ne rade ništa besplatno. 

Vodolija

Vodolije su ljudi slobodnog duha. Imaju previše ideja, pa ih to može voditi od posla do posla. Privlače ih novi i zanimljivi poslovi. Vole da rade sa mašinama, računarima, najviše ovde ima programera, astrologa i naučnika. Veoma im je važno da misle da je njihov posao ono što će raditi i za 10 godina. Vole da planiraju. Mogu se lako snaći u timu, lakše će im tako biti nego da rade sami.

Ribe

Osobe rođene u znaku Riba uvek  brinu o drugima. Najbolje bi bilo das u nevidljive, da nikom ne smetaju, da odrade posao kako treba i da mogu da imaju više vremena za sebe. Uvek su tu da podrže kolege i trude se da pomognu koliko mogu. Veoma su kreativne, pa ćemo videti najviše osoba u ovom znaku u prosveti, muzičkim vodama, ali i na filmu. Zanima ih  medicina, dizajn, psihologija. Lako uvide šta kome treba, zato su odlični za ljudske resurse i ugostiteljstvo.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 82 81 868.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

 

Dodaj komentar