Bićete zauzeti tokom cele godine i previše. Napetost će da raste u januaru do maja.
Možete očekivati zanimljivu godinu punu uspeha, ali i stresa. Sve što sada radite isplatiće se  naredne godine.  

POSAO

Bićete ambiciozniji nego inače u prvoj polovini godine. Imaćete dosta sreće i bićete uporni tokom cele godine da ostvarite sve što ste zamislili i planirali i pre. Ne odustajte od svojih ciljeva lako.

Ovo je godina za učenje, usavršavanje i napredak. Sve će doći na svoje mesto na kraju godine iako ćete biti dosta pod stresom.

Novac može doći sa više strana. Ako sarađujete sa osobama iz inostranstva, onda ne morate da brinete. Isto tako ako radite u stranoj firmi ili firma ima strano ime. Svi koji se bave turizmom ili nekim uslugama imaće mnogo  lakši period.
Ove godine treba da izbalansirate privatni i poslovni život.  

 

LJUBAV

Što se ljubavi tiče, pokušajte da poboljšate kvalitet svog ljubavnog života. Nekako, kao da Vas to najmanje zanima. Stalno želite da se skrasite, pa onda ne želite i predomišljate se.
Stabiilizacija Vam je potrebna da bi Vam partner bio podrška. Poboljšaće se komunikacija sa drugima, a zauzeti treba da porade na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom. Bićete nervozni u toku januara, pa tokom maja i juna, pa onda u septembru.

Ako ste u vezi, periode za stabilizaciju u toku godine iskoristite za napredak, za dogovor oko zajedničkog života. Nije jedino dobro to raditi tokom maja i juna, jer nije pogodno vreme za dogovor.

Isti periodi važe za slobodne - ova godina treba da se iskoristi za upoznavanje što više ljudi, jer će potreba za stabilnošću biti jača sledeće godine i konačno ćete želeti da se stabilizujete.

 

ZDRAVLJE

Imaćete višak energije i ova godina je obavezna za bavljenje sportom. Naročito se to odnosi na proleće.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Instagram profil je @astrolighthouse

Dodaj komentar