Tokom ove godine možete da očekujete dosta događaja koji će da budu bitni za vas i vaše poslovanje. Iskoristite svaku šansu. S obzirom na to da je Jupiter u Vodoliji imaćete sreće u svemu. Možete da idete na „sve ili ništa“. Saturn u vašem znaku donosi stabilnost i lako možete da materijalizujete svoje ideje. Ne dozvolite das vas uspeh ove godine poremeti, budite ipak stabilni, ne 'letite' mnogo.

Posao

Ove godine imaćete priliku da napravite nešto novo. Dajte sve od sebe da konačno započnete da ostvarujete svoje ciljeve. Imaćete dosta entuzijazma, bićete pozitivni i lako ćete da se usredsredite na rad. Moguća je saradnja sa inostranstvom, novi posao, nove poslovne prilike. Bitno je da ne pozajmljujete drugima novac, ali ni kredit nije preporuka.

Ljubav

Odlično se razumete sa partnerom. Imate poverenje jedno u drugo. Unesite malo više strasti u vaš odnos. Bitno je da se stalno nešto dešava tokom godine, a moguća su i putovanja od druge polovine godine. Ako ste slobodni, neka osoba koju znate preko prijatelja ili ste se možda družili ranije, može da pokaže naklonost. Imaćete mogućnost da upoznate zanimljive osobe koje su slične vama.

Zdravlje

Mogući su problemi sa cirkulacijom, viškom kilograma ili nervozom. Ne prejedajte se, vodite računa o ishrani.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Dodaj komentar