Drage Vage,

Srećan rođendan! Ovo je jedna lakša godina nego prošla, pa ćete od moći da odahnete. Pogledajte kakvi vas aspekti očekuju..

POSAO

Ova godina će da bude jako dobra za posao. Iako neće da izgleda da je sve lako, bitno je da samo ne započinjete ništa novo. Pazite na detalje, ne dozvolite da vas neko poremeti. Ne brzajte sa promenama. Videćete da od druge polovine decembra lakše sve može da bude. Bićete inovativniji, lakše ćete da ostvarite ideje koje imate duže vreme, koje ste već započeli da realizujete. Drugi ljudi će da budu od pomoći. Osobe koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje su dobri saradnici za vas. Ako ste planirali da upisujete neki kurs, sada je pravo vreme za to. Narednih godinu dana je idealno za usavršavanje. U  decembru su mogući manje problemi sa novcem, ali to ne treba da Vas obeshrabri -dajte svoj maksimum i ne pravite velike promene na poslu. 

LJUBAV

Ova godina je za novu vezu, ili za brak, za početak zajedničkog života sa partnerom.

Ako ste zauzeti, odnos može samo da napreduju. Pokažite svoja osećanja i namere. Period do polovine novembra može da bude napet, da dođe do rasprava ili raskida. Posle toga će da bude mnogo lakše, ali ipak stres prolazi tek od druge nedelje januara. Bitno je da se uloži više energije, volje I vremena u vezu, da ne bude dosadno, ali I da ne zapostavljate strast. Onda će sve da bude u redu. Ako ste slobodni, ne morate da uđete brzo u neku vezu, nego polako, a ako stagnirate do januara, to je u redu. Ne silite sebe, ako vam nije do ljubavi sada.  Sledeće godine septembar i oktobar takođe neće da budu baš povoljni za vas. Cela godina sledeća je sjajna, sem ta dva meseca.
 

ZDRAVLJE

Jako je bitno da brinete više o svom zdravlju.  Loš imunitet možete da imate do januara, kao i u septembru i oktobru sledeće godine. Unosite vitamine i bavite se sportom.

 

Napomena:

U oktobru, februaru i junu ne bi trebalo da kupujete mobilni telefon, da ne biste za krajnju destinaciju imali servis mobilnih telefona.

 

Poznate Vage su:  Met Dejmon, Gvinet Paltrou, Vil Smit, Majkl Daglas, Ketrin Zita Džouns, Monika Beluči, Hju Džekmen...

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Dodaj komentar