Ova godina će napokon biti uspešnija za Vas.  Mars biti u Vašem znaku tokom januara ali tada treba da iskoristite dobre aspekte da se pokrenete fizički, da se bavite nekom aktivnošću i da razbudite svoj organizam. Nema više stagnacije, nego budite od akcije.
Frustracije su nestale, sada iskoristite sve što ste naučili teškom mukom protekle dve godine i dajte sve od sebe.

POSAO

Ova godina je za napredak, uspeh i priliv novca. Bitno je samo da budete odgovorniji, da radite sve na vreme jer to zahtevaju aspekti koji mogu biti dobri. Ne ostavljajte neke poslove za kasnije. Najbolje bi bilo da se držite stabilnih poslova. Nije pogodna godina za promenu posla, već za napredak. Uozbiljićete se. Bićete napeti od polovine maja do kraja juna. Ostatak godine je dobar i produktivan. Ne uzimajte kredit.

LJUBAV

Ako ste slobodni možete ući u vezu koja Vam baš i ne odgovara, pa ne radite to u februaru, maju i oktobru. Nemojte da srljate, nego razmislite dobro da li sa nekom osobom imate dobru komunikaciju. Neka osoba koju već znate se može da se vrati u Vaš život tokom proleća. Ako Vas nervira ponašanje te osobe možete da budete pod stresom.  

Zauzeti, Vi bi trebalo da više putujete sa partnerom i da poradite na komunikaciji. Budite otvoreni i recite šta Vam sve smeta.

ZDRAVLJE

Pazite šta jedete, kako se hranite ove godine. Nemojte da se premarate, nego nađite vreme za relaksaciju, jer ćete biti pod stresom ako tako ne uradite. Bavite se sportom. Sa tim možete već krenuti od januara, a biće Vam neophodna neka aktivnost.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Instagram profil je @astrolighthouse

Dodaj komentar