Sva znanja koja ste do sada nakupljali će vam biti potrebna. Dajte sve od sebe da primenite naučeno, da biste napredovali. Ipak, ako postoji mogućnost naučite nešto novo, biće vam značajno svako novo znanje. Otvorite se ka drugima.

Posao

Niste baš opušteni što se tiče finansija. Ipak, toliko planova imate da nećete moći da odradite sve do kraja godine. To će svakako da vam donese nove poslovne prilike, a iskoristite svako usavršavanje da biste kasnije napredovali. Moguć je problem sa nadređenima u prvoj polovini godine, pa bi trebalo da izbegnete suprotstavljanja. Bićete na raskršću poslova ako ste privatnik ili nemate stabilno radno mesto. Popričajte sa prijateljima ili članovima porodice kakve odluke da donesete da budete uspešniji.

Ljubav

Veoma ste dobro organizovani, tačno znate kada gde idete i šta treba da radite, a partner nije baš taj tip osobe. Možete da dođete do toga da se raspravljate zbog sitnica, ali nađite način da funkcionišete zajedno. Sve što ste mislili da neće da vam se desi u ljubavi sada ipak hoće. Potrudite se da iskoristite sjajnu godinu da se zaljubite. Budite posvećeni, a ne površni.

Zdravlje

Moguć je stres tokom godine. Bićete fizički rasterećeniji, ali bićete psihički pomalo pod pritiskom. Uzimajte odmor kad god da ste u mogućnosti ili idite na kraća putovanja.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Dodaj komentar