Ova godina će biti odlična za Vas. Bićete posvećeni usavršavanju.  S obzirom na to da će Jupiter biti u polju učenja i putovanja tokom cele godine, imate čemu da se radujete. Saturn pravi lepe aspekte za Vas pa će podržati stabilizaciju u svakom pogledu. Bićete sigurniji u sebe i srećniji, sve će ići u Vašu korist.

POSAO

Ove godine možete osetiti napredak i neće Vam ništa toliko teško pasti. Potrudite se da date sve od sebe jer će sve na kraju sigurno da bude dobro. Neke osobe koje nisu iz Vašeg mesta ili zemlje mogu da budu od pomoći. Ne nervirajte se oko posla previše. Dajte sve od sebe da budete pozitivniji i da ne mogu drugi ništa da Vam zamere.
Držite se svojih ciljeva. Mogući su povećani troškovi od avgusta, pa pazite na troškove.

LJUBAV

Nemojte biti prezahtevni prema partneru. Ova godina je prilično naporna jer ima dosta stresa. Ipak, ako se ne budete posvetili toliko poslu, onda odnos neće morati da bude zanemaren. Organizujte se bolje.
Ako ste slobodni, možete biti sa nekom osobom iz inostranstva. Svako ko je zabavan, zanimljiv i strastven, pored koga se osećate opušteno, je dobra opcija za Vas. Ova godina je dobra za napredak svake veze.

ZDRAVLJE

Nećete imati veće zdravstvene probleme u prvoj polovini godine. U drugoj polovini godine su mogući problemi sa glavoboljom i pritiskom.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

 

 

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Instagram profil je @astrolighthouse

Dodaj komentar