Sve što vas je tištilo proteklih godina sada više neće da bude problem. Razrešićete sve nedoumice koje vas muče što se tiče odnosa sa drugima. Moguće su promene koje se tiču nekretnina, ali izbegnite kupovinu ili prodaju tokom juna i oktobra.

Posao

Bili ste popustljivi drugima i sebi. Nije lako da izbalansirate sa drugima, a naročito ako se nivo ambicija ne poklapa. Morate da se potrudite da ne odustajete lako. Gledajte da ostvarite lični interes. Uspevate da saopštite drugima svoje stavove. Ako se bavite privatnim poslom napredak je siguran. Ukoliko se ipak bavite nekim poslom gde radite za drugog, ali niste zadovoljni, razmislite šta biste mogli honorarno da radite da dopunite budžet.

Ljubav

Dosta dešavanja je moguće. Spremite se za jednu zabavnu godinu. Razmislite kako da održite svoju vezu, ako ste zauzeti. Ne dozvolite da partner pomisli da vam nije stalo do njega. Potrudite se da date sve od sebe da biste se usredsredili na ljubav, na privatni život, a ne samo na posao. Preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. Ne bežite od zaljubljivanja i vezivanja, dajte šansu nekoj osobi da vam se približi.

Zdravlje

Potrudite se da se usredsredite na uživanje, odmor, ne morate samo da radite. Tako ćete da smanjite nervozu koja će da bude prisutna tokom cele godine.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Dodaj komentar