Najbitnije od svega je što ćete da uspete da ostvarite unutrašnji mir. Rešenje za sve postoji, šta god da vam se dešava. Sve što radite može da bude mnogo uspešnije, a odnosi sa drugima mogu da se poprave.

Posao

Najbolje bi bilo da se fokusirate na neke pozitivne stvari na poslu koje vas čine srećnim. Ne dozvolite da se neke stvari na poslu ne realizuju jer nemate hrabrosti. Pokažite inicijativu da bi vas drugi više cenili. Ne odustajte od svojih zamisli. Veoma ste snalažljivi. Kolege vas cene jer ste dovitljivi i prilagidljivi, pa lako dođete do rešenja, brže nego drugi. Držite se plana rada i ove godine ne kasnite sa obavezama.

Ljubav

Što se tiče ljubavi, moguće su avanture, ako ste slobodni. Nećete tako da uspete da se usrećite previše, ali ako niste za nešto ozbiljnije, možda ni ovo nije loše. Bitno je da radite po osećaju sve. Dajte sve od sebe da zavedete osobu koja vam se dopada duže vreme. Ne idealizujte partnera, ako ste zauzeti. Recite šta vam smeta. Bolje je da što pre razrešite neke bitne stvari da bi odnos mogao da napreduje.

Zdravlje

Moguć je problem sa pritiskom, nesanicom, ali i gojenjem od aprila do avgusta. Bilo bi dobro da izbegnete sve ove probleme tako što ćete da vodite uredan život.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Dodaj komentar