Dragi Rakovi, srećan rođendan!

Lakše vam sve ide nego prethodnih godina jer Saturn nije više u Jarcu i ne muči vas previše. Potrudite se da date sve od sebe da povedete računa o finansijama, ali i da ne zapostavljate seksualni život. Više putovanja, dobro zdravlje i lepo raspoloženje će da donese Jupiter u Ribama i Vodoliji, a na vama je samo da uživate.

Posao

Moguća je veća novčana dobit. Uložite veću svotu novca u razvoj posla. Potrudite se da se fokusirate na napredovanje, a ne prošlost i šta vam se sve teško dešavalo, kada je sve bilo mnogo lakše. Ono što je drugačije od prethodnog perioda je to štone treba da se oslanjate na druge, jer morate dosta toga sami. Ako vam nedostaje sertifikat ili diploma, vreme je da prionete na posao i da završite i naučite šta možete. Budite oprezni kada donosite neke nove odluke. Pomalo ste spori, ali to neće da bude problem. Naprotiv, tako ćete sebe da zaštitite. Ne uzimajte kredit ove godine i štedite više, pa će sve ostalo da bude u najboljem redu. Saradnja sa osobama iz inostranstva je moguća.

Ljubav

Imate osećaj da ćete ove godine nešto da menjate u vezi sa partnerom I seksualnim životom. Ako tu neđšto nije u redu, onda treba da popravite daj sektor. Ne želite da raspravljate više stvari koje ste raščistili odavno. Bitno je da budete sigurni u svoje odluke. Dajte ipak sve od sebe u ljubavi. Potrudite se oko partnera. Ako ste slobodni, moguća je nova ljubav u inostranstvu ili će to da bude osoba koja nije iz vašeg mesta ili zemlje. Bitno je da neće sigurno da vam bude dosadno. Dobri meseci za ljubav su avgust, novembar i februar.

Zdravlje

Moguć je problem sa urinarnim traktom i prehlade. Cirkulacija takođe može da bude veliki problem. Dajte sve od sebe da to rešite brzo, ne odlažite regularne preglede.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar