Tokom ove godine ćete moći da budete prilično zadovoljni rezultatima na poslu i u privatnom životu. Konačno će se realizovati planovi koje imate već duže vreme.

POSAO

Sada ćete morati da se uozbiljite što se tiče posla, ali imaćete i srećne periode tokom cele godine. Biće osetno lakša godina sa manje problema. Osobe koje su starije i iskusnije od Vas u poslu mogu da budu od pomoći. Isto može da bude dobra saradnja sa ljudima koji nisu iz Vašeg mesta.

Potrebno je da promenite svoje navike, da postanete odgovorniji i da počnete da razmišljate na duže staze. Jupiter će Vam i ove godine  sigurno biti od pomoći, tako da ćete moći konačno da razvijete svoje poslovanje. Nemojte da preterujete sa poslom, da ne biste ugrozili svoje zdravlje. Bitno je da sve radite na vreme i da ne kasnite.
Nije loš period ni za promenu posla, naročito ako želite da se vratite na neki posao od ranije. Možete da radite neki novi posao sa osobama koje znate duže vreme, ta opcija je isto dobra. Rutina će biti važna tokom cele godine, pa bi bilo dobro da se držite plana rada i prioriteta. Budite strogi prema sebi i poštujte autoritete, isplatiće se.
Bolji posao možete sigurno da nađete ako niste zadovoljni trenutnim. Više novca možete da zaradite ove godine. Lošiji period može biti od polovine februara do druge nedelje marta, tokom druge polovine juna i prve polovine jula, kao i u drugoj polovini oktobra. Tada nisu dobri periodi za promene, potpisivanje nekih ugovora, uvođenje novina u posao.

 

LJUBAV

Dragi Lavovi, ove godine ćete biti skloni zaljubljivanju više nego ikad. Imaćete mogućnost da upoznate neku osobu koja može da Vam bude zanimljiva i zabavna, ali na putovanju. Zato, vreme je za putovanje i druženje. Tokom januara i sve do treće nedelje februara su sjajni aspekti za ljubav. Preko prijatelja je isto moguće neko novo poznanstvo. Ove godine je jedino bitno, ako ste slobodni, da ne zapostavite ljubavni život zbog posla. Bićete strastveni tokom aprila i u prvoj polovini maja, kada je moguć početak neke veze.
Ukoliko ste zauzeti, poradite malo više na odnosu sa partnerom, bitno je da se stalno nešto dešava. Tokom aprila i maja su moguće veće rasprave, pa se potrudite da ih izbegnete ili da sve rešite na lep način.
Bićete energičniji u drugoj polovini godine, ali treba da održite stabilnost, da biste od novembra mogli da razmišljate o budućnosti sa partnerom.

ZDRAVLJE

Bitno je da vežbate ove godine, da se bavite sportom, naročito od januara do polovine maja. Druga polovina godine, tačnije od jula do kraja godine, će biti prilično dinamična, pa neće neko da Vas forsira da radite nego ćete sami da znate zašto je to jako bitno. Idite na redovne provere tokom godine.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.
 

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Instagram profil je @astrolighthouse

Dodaj komentar