Možete da očekujete dosta prepreka i poteškoća. Imaćete Jupiter kao podršku pa neće biti toliko teško. Moguća su putovanja sa prijateljima, kao i dosta novih poznanstvava i kontakata.

POSAO

Možete otkriti neke svoje skrivene talente koji će Vam pomoći da napredujete na poslu. To može možda biti čak i neki novi posao, ako želite da menjate nešto u tom pogledu.
Budite otvoreni za svaku saradnju sa drugim ljudima. Ako Vam možda nešto nije zanimljivo, ipak se potrudite da date šansu novim saradnicima. Održite stabilnost, naročito u februaru i od avgusta do oktobra. Bićete sigurni da je sve stabilno na radnom mestu. 

 

LJUBAV

Slobodni, možete na putu da upoznate neku novu osobu. Bitno je da znate da se sve iznenada može dogoditi tokom godine i sve može da bude neočekivano. Biće ovo uzbudljiva godina. Nemojte samo da donosite brzo idluke vezane za ljubav, ako ste zauzeti. Imajte strpljenja za partnera. Mogući su veći problemi tokom februara i od septembra do novembra meseca.

Najbolje bi bilo da se stalno nešto dešava, makar da se ide na putovanja. U suprotnom, moguć je raskid, ljubomora i rasprave u vezi.

ZDRAVLJE

Bićete uglavnom dobrog zdravlja ove godine. Ne morate previše da brinete.
Jačajte imunitet.

 
Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Instagram profil je @astrolighthouse

Dodaj komentar