Drage Device,

Srećan rođendan! Sunce je ušlo u vaš znak 23.8.2021.

Tokom narednih godinu dana rezultati mogu da budu opipljivi. Konačno će sav trud da vam se isplati i imaćete dosta sreće što se tiče rada. Očekujte pohvale. Što se tiče privatnog života uspećete da izbalansirate sve.

Posao

Veoma ste izdržljivi i lako dolazite do rešenja na radnom mestu. Prihvatite uslove rada i da ulazite u rasprave, jer to neće da vam donese napredovanje. Budite strpljivi i uporni. Odlično ste organizovani.

 Možete da postignete sve što ste zamislili, ali uz dosta napora. Ako radite sami biće vam lakše, jer ćete uspećete da ostvarite sve ciljeve. Ako radite za nekog onda je moguća povišica ali tek od januara, ali samo ako ste bili odgovorni. 

Tokom oktobra, januara i septembra nećete baš da budete dobro raspoloženi. Izbegnite nove početke tada. Od oktobra možete da napredujete preko osobe koja nije iz vašeg mesta ili zemlje, sve do kraja godine jer će Jupiter da vam donese dobre prilike.

Tokom cele 2022. godine ćete imati mogućnost da odlično sarađujete sa drugima i to treba da iskoristite da biste napredovali.

Ljubav

Veoma ste staloženi u odnosu sa partnerom. Ne želite ništa da menjate do polovine oktobra. Posvetite partneru više pažnje i nećete da imate nikakve probleme. Ipak tokom sledeće zime, ako ste slobodni, može da dođe do nekog poznanstva sa osobom koja može da vam bude zanimljiva.

 Od maja meseca ćete opet da se posvetite poslu, ali to ne znači da ne treba da se upoznajete sa novim ljudima. Bićete strastveniji od maja do novembra sledeće godine, ali izbegavajte površne odnose.

Zdravlje

Tokom ove godine obavezno brinite o svom imunitetu, moguć je problem sa cirkulacijom, kao i sa varenjem. Pokušajte da izbegnete stres do kraja 2021. godine.

Poznate Device su: Majkl Džekson, Bijonse, Fredi Merkjuri, Ejmi Vajnhaus, Milan Mladenović, Andrea Bočeli, Sergej Trifunović, Dejan Savićević, Nikola Kojo, Nikola Grbić, Mira Adanja-Polak...

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

 

Povezane teme

Dodaj komentar