Biće vam potrebna sva znanja koja ste do sada sakupljali. Biće važno da sve što možete naučite i primenite na poslu. Lakše ćete da uskladite poslovni i privatni život. Možete da se selite, da kupite novu nekretninu, ali će i putovanja biti moguća, naročito od maja. Očekujte sjajnu godinu jer će vaš vladar Jupiter da bude u Ribama i od maja u Ovnu, a to znači da možete da izvučete maksimum iz dobrih aspekata i da budete srećniji nego do sada. Konačno ćete moći više da putujete, što je vama najbitnije.

 

Posao

 

Moguć je napredak na poslu. Odlična je godina za saradnju sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje. U prva dva meseca ćete morati da uložite više energije u posao, ali ćete do leta da napredujete. Budite kreativniji od maja do kraja godine. Tokom jula meseca su moguće promene ili rasprave sa kolegama. Ne menjajte posao u tom periodu. Bićete na prekretnici ako imate svoj privatni posao. Ne započinjite ništa u january, maju i septembru, sem ako to niste ranije planirali.

 

Ljubav
 

Ako ste u vezi odnos može da procveta od maja meseca pa će sve da bude idealno do kraja sledeće godine. Trebalo bi da putujete sa partnerom i da probate da podržite jedno drugo. Slobodni, vreme je da se zaljubite! Može da vam se dopadne osoba koja nije iz vašeg mesta ili zemlje, koja je pozitivna, prijatna i inteligentna. Ne vraćajte se na stare priče. 

 

Zdravlje
 

Bićete dosta dobro tokom cele godine i imaćete višak energije. Bitno je da se krećete, da se bavite sportom i da budete odgovorni prema svom zdravlju. Stresa može da vam napravi problem sa pritiskom. Vodite računa o tome. 

 

Poznati Strelčevi su Bred Pit, Mila Jovović, Miroslav Ilić, Vanja Grbić, Aljoša Vučković, Tina Tarner, Britni Spirs, Kristina Agilera...

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 82 81 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar