Sunce ulazi u vaš znak 22. jula u 16:27 po +1 vremenskoj zoni.

Tokom ove godine ćete sigurno da se uozbiljite. Potrudite se da se usredsredite na posao, obaveze, da budete odgovorni i vredni.
 

 

Posao

 

Imaćete dosta aktivnosti u toku godine. Iskoristite prilike koje vam se pružaju. Vreme je da vežbate strpljenje i da čekate stvari koje zaslužujete. Moguć je lični razvoj, pa razmislite do kraja ove godine o usavršavanju. Inventivni ste i imate dosta ideja. Drugi ljudi će da vam budu od pomoći. U nekim trenucima biće bitnije poverenje nego novac. Važno je da pažljivo birate saradnike. U odnosu na prethodnu godinu, sada će da bude mnogo lakše i nećete više da imate poteškoće i prepreke. Nove ideje biće najvažnije. Budite ambiciozniji, naročito od januara 2022. do kraja avgusta. Imaćete želju da započnete dosta novih stvari od maja meseca sledeće godine. Bićete kreativniji nego inače.

 

Ljubav

 

Ako ste u vezi, odnos će da se uozbilji, ali dajte sve od sebe da se stalno nešto dešava. Odnos sa voljenom osobom može da pređe na viši nivo. Sada je vreme da uživate u vezi, da radite na odnosu sa partnerom i da napravite dobar ‘temelj’.  Ako budete mogli da putujete to bi bilo dobro. Imate dilemu sa kim da budete u vezi i to će naročito da vam bude problem u decembru, januaru i martu. Ne donosite odluke naglo. Sada je vreme da uživate u vezi, da radite na odnosu sa partnerom i da napravite dobar ‘temelj’. Slobodni, uđite u vezu sa osobom koja vam odgovara po svakom kriterijumu, ali tek nakon što budete sigurni da je to prava osoba za vas, ne brzajte sa odlukama u vezi sa ljubavlju.

 

Zdravlje

 

Moguće su brige i problemi sa leđima, kolenima, zubima i cirkulacijom. Da biste sve ovo sprečili brinite više o svom zdravlju.

 

Poznati Lavovi su: Dženifer Lopez, Sandra Bulok, Helen Miren, Arnold Švarceneger, Lisa Kudrou, Hilari Svonk, Marta Stjuart...

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar