Sunce ulazi u vaš znak u istom trenutku kada na severnoj polulopti počinje jesen, a na južnoj proleće. 

Od 22. septembra u 21 sat, Sunce će da bude u vašem znaku.

Sve će da vam ide od ruke narednih godinu dana, a i ako nešto bude išlo teže vi ćete sve da okrenete na šalu. To nije baš tako loše. Dajte svoj maksimum i bićete nagrađeni.

 

Posao

 

Pređite sa reči na dela. Najbolje bi bilo kada biste se fokusirali, naročito u novembru, decembru i aprilu. Imaćete podršku saradnika. Kritike nadređenih ne treba da vas potresaju previše. Bilo bi dobro da budete kreativni do kraja godine, a od januara do maja možete da sarađujete sa ljudima koji nisu iz vašeg mesta ili zemlje. To bi bilo najbolje za vas da biste brzo napredovali.

 

Ljubav

 

Što se ljubavi tiče, biće prilično napeto u oktobru. Tokom novembra bićete strastveniji nego inače. Potrudite se da u toku godine ne brzate sa zaključcima ako ste u vezi, nego se potrudite da ugodite voljenoj osobi. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo i neka čak ozbiljnija veza od maja sledeće godine. Ne budite neodlučni da ne biste izgubili priliku da budete sa sobom koja vam baš odgovara.

 

Zdravlje

 

Bićete skloni gojenju cele godine. Potrudite se da se bavite sportom i da budete aktivniji. 

 

Poznate Vage su: Ketrin Zita-Džouns, Majkl Daglas, Monika Beluči, Pink, Hju Džekmen, Kim Kardašijan...

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar