Svako od nas ima pozitivne i negativne strane, koje su nam slabosti, gde smo jaki. Bilo kom znaku da pripadate ovaj tekst će Vam sigurno biti od koristi..

 

Ovan 

 

Ovan ima energije više nego drugi. Njegov vladar Mars to podržava. On je vatren, strastven, uvek motivisan i ambiciozan. Ima želju da bude najbolji i niko ga ne može ubediti u suprotno.

Ono što nije pozitivno kod Ovna je to što može  lako da se iznervira, da postane naporan, dominantan i agresivan. Može povremeno da zaboravi na druge ljude, da misli samo na sebe. Savet je da poradi na tome i da ne zapostavlja toliko bliske osobe.

 

Bik

 

Bikovi vole stabilnost, trude se da uživaju. Bitno im je da imaju stabilnu vezu, dobar posao i da sve bude stalno mirno i bez promena. Ovaj fiksni zemljani znak baš i ne trpi turbulencije. Posvećeni su partneri. Pouzdani su saradnici.

Opet, s druge strane, Bikovi mogu biti tvrdoglavi, beskompromisni. Nije lako pregovarati sa njima po bilo kom pitanju. Mogu biti prilično posesivni. 

 

Blizanci

 

Za njih svi misle da su dvolični. No, to nije baš tako, jer svaki znak ima dve strane, dva lica, samo je kod nekog izraženije. Mogu biti prijateljski nastrojeni, zabavni, pričljivi, pozitivni. Njih ništa ne može da poremeti, tj. to tako svima izgleda.

Oni tačno znaju ko im šta misli i mogu biti neiskreni, dvolični, tračare. Retko im se poveravajte. Nemaju dobar fokus, pa se nekad čini da ništa ne slušaju, ali mogu puno da pričaju. Skloni su stresu i nervozi.

 

Rak

 

Rakovi imaju dosta pozitivnih karakteristika. Osetljivi su, empatični, pouzdani, posvećeni. Oni su uvek tu kada neko ima problem, velika su podrška svakom prijatelju, rođaku, partner. Teško se otvaraju drugima, samo bliske osobe znaju za njihove probleme. Kreativni su i jedan od najljubaznijih znakova.

Ono što nije dobro kod Rakova je to što imaju sklonost ka promenama raspoloženja. Lako padaju u depresivno raspoloženje, a teško ih je oraspoložiti. Uglavnom ostaju kod svoje kuće dok ih ne prođe loše raspoloženje. 

 

Lav

 

Oni su rođeni lideri. Željni su pažnje. Ambiciozni, društveni, šarmantni. Vole da svi gledaju u njih i niko ne me da im naređuje. 

Njihova loša strana je u tome što znaju da preteraju u zahtevima, drame nekad bez potrebe i novac im je jako bitan. Ako nije sve u redu na poslu, nije preporučljivo da ih pitate bilo šta, jer neće biti raspoloženi za priču. Imaju jak ego. Teški su za saradnju sa drugima, radije naređuju.

 

Devica

Device su perfekcionisti, imaju oko za detalje. Stalno analiziraju sve oko sebe. Logika im je jača strana. Lako rešavaju sve probleme i dobri su slušaoci. Imaju dosta strpljenja za druge ljude. 

Nekad nije u redu što preteruju sa svim tim analizama, ne znaju da se opuste, previše su opterećene poslom, rigidne su ponekad. Device su najbolji kritičari.

 

Vaga

 

Vage hoće svima da ugode. Ovaj znak je simbol šarma, balansa, prijateljstva. Ljubaznost im je jača strana. Vole da pomažu drugima.

Vage mogu izbegavati rasprave, pa h neko može okarakterisati kao dvolične osobe, koje žele da budu fine po svaku cenu. Neodlučne su. Nekad deluju previše hladno.

 

Škorpija

 

Škorpija je vodeni fiksni znak. Ona može biti sarkastična, oštrog jezika, ali ne može svako da istrpi njenu energiju. Ima jak karakter, tvrdoglava je i emotivna. Posvećena je bliskim ljudima i od reči je uvek.

Njena loša strana je što kriju svoja osećanja jer stalno imaju strah da će ih neko povrediti, ali to je zato što tako štiti sebe. Može biti jako ljubomorna i posesivna. Sklona je osveti, ne podnosi kad je neko slaže, može biti manipulativna. Može biti zlopamtilo.

 

Strelac

 

Strelac voli da privlači pažnju, kao svaki vatreni znak. Optimista je, avanturista, zabavan, voli da putuje, da se druži sa drugima.

Nema fokus i voli da se zabavlja, pa mu nekad pada teško sve što je ozbiljno. Ne voli da radi puno. Treba da postavi neke ciljeve i da se drži plana, jer, u suprotnom, neće uraditi sve što mora. Jako brzo mu sve postane dosadno.

 

Jarac

 

Jarac je najvredniji znak. Odgovoran, tačan, uporan. Nikad ne odustaje. Voli uspeh, karijerista je, pa mu onda ne pada ništa teško dok radi. Jako je inteligentan, svako može da se osloni na njega.

Nije dobro jer je jako tvrdoglav, uporan, kad treba i kad ne treba. Ne zna da odustane. Nije baš od onih što sluša druge. On najbolje zna i nikad ne popušta drugima. 

 

Vodolija

 

Vodolija je najbolji prijatelj. Jako je inteligentna, vidi lako šta treba da radi da bi joj u budućnosti bilo lakše. Dobar savetodavac, bistrog uma. Komunikativna je, društvena, lako se uklapa u bilo koju sredinu. Može se baviti humanitarnim radom ili će uvek biti od pomoći bliskim osobama.

Drži sve probleme  u sebi, jer je njoj tako lakše. Bitno joj je šta drugi pričaju o njoj i teško da će uraditi nešto da pokvari taj ‘dobar glas’. Praktična je, ali teško izražava naklonost prema drugima. 

 

Ribe

 

Ribe su sanjari. Preosetljive, kao druga dva vodena znaka, Škorpija i Rak. Kreativne su i emotivne. Dobre su kao prijatelj i kao partner. Brinu o tuđim osećanjima. 

Nekad mogu biti neiskrene jer misle da nemaju potrebu da objašnjavaju neke svoje postupke. Izgleda kao da dobro čuvaju tuđe tajne, ali to nije uvek tako, već obratno. Nekad mogu biti nerealne, mogu imati previše želja, mogu se okrenuti ka porocima. Moraju biti praktičnije.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 63 1 4567 03.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

 

 

 

Dodaj komentar