Ovan

 

Veoma ste dobro organizovani. Nije vam teško da dođete do dobrih rezultata, imate veliku podršku saradnika. 

 

Bik

 

Odlično se osećate. Sve vam ide od ruke. Pokušajte da malo više uživate. Ako imate vremena, provedite ga više u prirodi.

 

Blizanci

 

Posvetite se više porodici. Veoma ste osetljivi. Posvetite se više privatnom životu, nemojte da radite previše.

 

Rak

 

Iskustvo može da vam pomogne da prebrodite neke izazove na poslu. Postavite ciljeve za danas i držite se plana rada.

 

Lav

 

Iskoristite šansu za napredak, jer će da vam se pruži. Pitajte druge kako možete da napredujete. Budite otvoreni za nove poslovne prilike.

 

Devica

 

Morate da nađete način da biste se manje nervirali. Ne preterujte sa obavezama, budite racionalni. Moguć problem sa zdravljem.

 

Vaga

 

Završite obaveze u roku. Iako nije sve danas kako ste zamislili ili nije savršeno, pokušajte da sagledate situaciju sa druge tačke gledišta. Ne uključujte se previše emotivno na poslu.

 

Škorpija

 

Romantični ste i skloni flertu. Potrudite se da ne zapostavljate ljubavni život zbog posla. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte partnera.

 

Strelac

 

Nije dobar dan za trošenje previše novca. Potrudite se da dođete do dobrih rezultata i da sve odradite idealno. Postoji mogućnost napretka.

 

Jarac

 

Kompromis je bitan. Pokušajte da date sve od sebe da budete dobar kolega. Odličan je dan za nove poslove dogovore.

 

Vodolija

 

Imate dosta posla danas i napeti ste zbog toga. Budite otvoreni za novu saradnju. Ne zapostavljajte obaveze zbog privatnih problema. Budite odgovorni.

 

Ribe

 

Veoma ste kreativni i strastveni. Posvetite više pažnje voljenoj osobi. Dozvolite nekoj komunikativnih osobi da vam se približi i da vas upozna.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar