Ovan

 

Skloni ste kompromisu. Lako nadoknađujete sve što niste mogli do sad da odradite. Partner vam je od velike pomoći.

 

Bik

 

Pozitivni ste i svi žele da rade sa vama. Ništa vam ne pada teško. Mogući su novi projekti. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata, ali pitajte druge za pomoć.

 

Blizanci

 

Veoma ste kreativni. Provedite više vremena sa partnerom. Ne dozvolite sebi da budete usporeni i da ne stignete neke obaveze da uradite na vreme. Moguće je novo poznanstvo preko posla. 

 

Rak

 

Preosetljivi ste. Mnogo vam je bitna porodica. Moguće su rasprave sa članovima porodice zbog novca.

 

Lav

 

Komunikativni ste i brzo donosite odluke. Nije vam lako da dođete do rezultata, ali možete da se fokusirate na neke ideje koje odavno želite da realizujete. Moguć je kraći put koji će da bude produktivan za vas.

 

Devica

 

Ne osećate se baš najbolje danas, ali bi trebalo da se posvetite sebi. Hranite se zdravije. Moguć je pad imuniteta.

 

Vaga

 

Danas vam je jako teško da dođete do dogovora sa drugima. Imate dosta zamerki što se tiče partnera. Budite tolerantniji.

 

Škorpija

 

Ne osećate se baš najbolje zbog previše obaveza. Nije vam lako da sve uklopite i da budete precizni. Pokušajte da se ne preforsirate.

 

Strelac

 

Prijatelji mogu da vam budu od pomoći. Lako realizujete svaku ideju uz pomoć drugih ljudi. Nije vam lako da brzo kažete šta vam je tačno potrebno, pa može da dođe do nesporazuma.

 

Jarac

 

Moguće su rasprave sa nekom bliskom ženskom osobom zbog posla. Ne možete lako da dođete do kompromisa sa drugima. Posvetite se ostvarenju planova.

 

Vodolija

 

Odlično se osećate danas. Imate višak energije. Moguć je kraći put sa prijateljima. 

 

Ribe

 

Platite račune na vreme. Budite odgovorni. Strastveni ste i skloni flertu, a moguća je i neka nova ljubavna priča.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar