Ovan

 

Veoma ste ambiciozni. Potrudite se da date sve od sebe da odradite obaveze na vreme. Skloni ste flertu. Posvetiti se više partneru. 

 

Bik

 

Niste motivisani i najradije danas ne biste ništa radili. Pokušajte da odradite bar prioritete. Provedite više vremena sa porodicom.

 

Blizanci

 

Odličan vam je fokus danas za razliku od prethodnih dana. Veoma ste komunikativni i lako možete da ostvarite svoje ciljeve. Saradnici mogu da budu vrlo jasni u svojim zahtevima pa ćete lako zajedno da dođete do uspeha. 

 

Rak

 

Veoma ste vredni i lako dolazite do novca. Ništa vam ne pada teško jer znate da će svaki trud da bude nagrađen. Potrudite se da malo više štedite, a i da ne kupujete stvari koje nisu neophodne.

 

Lav

 

Veoma ste napeti. Ne preterujte sa poslom. Posvetite ovaj dan privatnom životu i porodici.

 

Devica

 

Osećate veliki pritisak na poslu i možete da donesete pogrešne odluke. Ne primajte sve k srcu, konstruktivna kritika može da vam bude korisna. Odmarajte više popodne.

 

Vaga

 

Ne pozajmljujte ni od koga novac i nikome. Razmislite sa kim možete dobro da sarađujete. Vreme je da realizujete neke svoje ideje.

 

Škorpija

 

Pod stresom ste zbog previše posla i sve dok ne budete odradili sve što je prioritetno teško da ćete da budete zadovoljni. Ne postavljajte sebi previsoke ciljeve jer tako samo pravite sebi pritisak. Neka ženska osoba može da da vas dobro posavetuje oko posla.

 

Strelac

 

Moguće su rasprave sa članovima porodice zbog novca. Pokušajte da izbegnete sukob tako što ćete da gledate sebe. Ne dozvolite nekom da vam se meša u planove.

 

Jarac

 

Danas nije dobar dan za šoping. Obavezna je štednja i probajte da budete jako vredni na poslu. Saradnici i nadređeni će da uvide vaš trud i moguć je napredak.

 

Vodolija

 

Veoma ste romantični. Posvetite se voljenoj osobi ako ste u vezi, a ako ste slobodni moguće je novo zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je jako slična vama. Moguć je kompromis na poslu i težite ka tome.

 

Ribe

 

Veoma je bitno da date sve od sebe i da završite sve što ste započeli na radnom mestu. Budite temeljni i odgovorni. Mogu da vam promaknu neke greške pa je bitno da budete oprezniji.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Povezane teme

Dodaj komentar