Ovan

 

Ništa vam nije teško da završite. Potrudite se da se fokusirate na neke obaveze koje su važne da biste bili uspešniji. Imaćete višak energije, pa nađite vreme za sport i šetnju.

 

Bik

 

Odlično se osećate. Provedite više vremena sa prijateljima, prijaće vam. Usredsredite se na ljubav, a ne toliko na posao.

 

Blizanci

 

Nije vam lako da ostvarite sve planove koje imate. Lako se sporazumevate sa drugima i ništa vam nije toliko teško. Pazite na detalje, ne budite površni. 

 

Rak

 

Lako dolazite do novih poslovnih prilika. Nije vam teško ni da se posavetujete sa drugima. Napredak je siguran, budite ambiciozni.

 

Lav

 

Pomalo ste rasejani. Budite spremni za saradnju sa drugima. Neka ženska osoba može da vas podstakne da date svoj maksimum. 

 

Devica

 

Možete da ostvarite odlične rezultate na radnom mestu. Ne morate da ulažete previše energije, nego se potrudite da uradite ono što je prioritet. Dobre navike su vam važne za uspeh, pa je bitno da se bolje organizujete. 

 

Vaga

 

Nije vam lako da dođete do dobrih poslovnih kontakata da biste ostvarili svoje planove. Neka ženska osoba koju dugo znate ima dobar predlog za vas. Iskoristite šansu za napredak.

 

Škorpija

 

Imate utisak da vam sve ide sporije nego inače. Ne nervirajte se previše oko posla jer nećete moći da se usredsredite na neke nove stvari da biste napredovali. Drugi ljudi mogu da budu od pomoći.

 

Strelac

 

Veoma ste motivisani da postignete dobre rezultate. Brzo se dogovarate sa drugima. Ne pada vam teško da uradite sve što ste dugo odlagali.

 

Jarac

 

Razmislite kako možete da radite manje ovih dana. Ovih dana imate previše posla i to vas muči. Možete da budete veoma iscrpljeni na kraju dana.

 

Vodolija

 

Niste previše posvećeni partneru. Premoreni ste od obaveza, pa sve utiče na vas. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo i iz toga može da proistekne nešto više. 

 

Ribe

 

Važno je da budete vredni da bi ste napredovali. Veoma ste ambiciozni. Brinite više svom zdravlju i jačajte imunitet.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar