Ovan

 

Preosetljivi ste. Nije vam lako da odradite sve obaveze. Potrudite se da se usredsredite na pozitivne stvari na radnom mestu i ne primajte kritiku k srcu. 

 

Bik

 

Veoma ste komunikativni. Lako dolazite do dogovara sa saradnicima. Moguć je kraći put, ako imate tu mogućnost iskoristite priliku. 

 

Blizanci

 

Priliv novca je izvestan. Ne nervirajte se previše zbog posla nego dajte sve od sebe da odradite obaveze na vreme. Budite otvoreni za novu saradnju.

 

Rak

 

Stavite svoje potrebe na prvo mesto. Ne opterećujte se previše tuđim stavovima nego gledajte sebe. Odlično se osećate i možete danas da izdvojite više vremena da se bavite sportom. 

 

Lav

 

Završite obaveze koje ste započeli. Ne nervirajte se previše zbog previše posla. Organizujte se bolje. 

 

Devica

 

Družite se više sa dragim ljudima. Potrudite se da nađete motivaciju za posao. Budite otvoreni prema prijateljima i svakom recite šta vas tačno muči. 

 

Vaga

 

Ukoliko se ne fokusirate danas na sve što je bitno, na kraju dana možete da budete nezadovoljni. Postavite cilj i držite se plana rada. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći. 

 

Škorpija

 

Moguć je kraći put. Ako imate vremena provedite popodne sa prijateljima ili porodicom. Pomalo ste rasejani i danas vam se ništa ne radi.

 

Strelac

 

Mogući su povećani troškovi. Platite račune na vreme. Budite temeljni i odgovorni na radnom mestu.

 

Jarac

 

Kompromis je moguć sa drugima. Pokušajte da nađete zajednički jezik sa kolegama. Neka osoba sa kojom ste već pre sarađivali može da vam da zanimljivu ponudu koju nećete moći da odbijete. 

 

Vodolija

 

Imate previše posla i brinete se da li ćete sve da uradite u zadatom roku. Ne dozvolite sebi da se preforsirate nego odredite prioritete. Brinite više o svom zdravlju. 

 

Ribe

 

Veoma ste kreativni i dobro raspoloženi. Skloni ste flertu i moguća su nova poznanstva. Ako ste u vezi, treba da se posvetite više voljenoj osobi. 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar