Ovan

 

Razmislite šta biste mogli da radite u slobodno vreme. Budite kreativni. Provedite više vremena sa porodicom. Pomalo ste pasivni, ali iskoristite bar popodne za odmor.

 

Bik

 

Važno je da uvažite mišljenje drugih ljudi jer ćete tako da imate više mogućnosti za saradnju. Budite skloni kompromisu. Dosta toga možete da naučite od saradnika i nadređenih.

 

Blizanci

 

Nemate strpljenja za druge. Najradije biste sve da odradite na poslu, ali pazite na detalje. Ipak, priliv novca je moguć i bićete time zadovoljni.

 

Rak

 

Recite bliskim ljudima šta vam smeta kod njih. Ne dozvolite da vas neko izbaci iz takta na poslu. Držite distancu sa osobama koje vam se ne dopadaju. 

 

Lav

 

Posavetujte se oko nekih poslovnih problema sa osobom u koju imate poverenje. Budite staloženi. Ne donositi brzo odluke ni na poslu, ni privatno.

 

Devica

 

Veoma malo pokazujete emocije partneru i to može da dovede do nesuglasica. Ako ste slobodni, fokusirajte se na neku osobu koju dugo znate i da joj pokažete da vam se dopada. Na poslu je sve idealno.

 

Vaga

 

Ne pokazujte emocije na poslu. Zadržite privatne probleme samo za sebe. Bitno je da budete vredni i odgovorni.

 

Škorpija

 

Moguća su nova poznanstva sa komunikativnim osobama. Možete da upoznate ljude koji su slični vama i da sarađujete sa njima. Bitno je da danas budete otvoreni za nove mogućnosti.

 

Strelac

 

Stalno imate utisak da sve što uradite nije savršeno ili dovoljno dobro. Nesigurni ste u sebe i u svoje mogućnosti. Potrudite se da štedite više, nije dan za trošenje novca.

 

Jarac

 

Recite partneru šta vas konkretno opterećuje, možda može da vam da dobar savet ili da pomogne. Slobodni, neka osoba iz prošlosti može da se vrati iznenada u vaš život.

 

Vodolija

 

Potrudite se da provedete više vremena sa osobama koje su tu stalno za vas. Družite se sa dragim ljudima. Na poslu je moguća promena na bolje zbog truda koji ste do sada uložili.

 

Ribe

 

Usporite malo tempo. Ne brzajte sa odlukama u vezi sa ljubavlju. Idealan je dan za zaljubljivanje ako ste slobodni. Veoma ste romantični.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar