Ovan
 

Bilo bi dobro da pokušate da manje radite. Organizujte se bolje. Neke obaveze koje ste ostavljali za neki drugi dan sada treba da uradite.
 

Bik
 

Nađite više vremena za  ljubav, ne preterujte sa obavezama. Imate potrebu da upoznate nove ljude. Skloni ste flertu. Zauzeti, veoma ste romantični.
 

Blizanci
 

Budite kreativniji na poslu. Pazite na detalje. Nemojte da preuzimate previše odgovornosti na sebe, nego samo onoliko koliko možete da uradite.

 

Rak
 

Dobra je komunikacija sa osobom koja vam se dopada. To može da se pretvori u nešto više od same priče. Sredite dokumentaciju i sve što odlažete odavno.
 

Lav

 

Napravite distancu sa kolegama što se tiče posla. Ne otvarajte se previše. Ne prihvatajte kritiku previše lično. Bićete zadovoljni na kraju dana sa poslom.

 

Devica

 

Imate previše obaveza. Držite se plana rada da biste sve stigli da uradite. Ne budite previše emotivni na poslu. 
 

Vaga
 

Neke osobe mogu da budu od pomoći. Nemojte da imate previše poverenja u druge. Preosetljivi ste danas i niste skloni saradnji.
 

Škorpija
 

Ako ste u vezi, moguć je put sa partnerom. Prijaće vam boravak u prirodi, a možete makar da idete i do parka. Dan je idealan za druženje, ako imate višak vremena.
 

Strelac
 

Pazite na sitnice. Ne očekujte preveliku pomoć od drugih. Budite realni što se tiče količine obaveza koje možete da odradite.

 

Jarac
 

Aktivno je polje usavršavanja pa iskoristite ovaj dan za te aktivnosti. Razmislite o nekom usavršavanju. Raspitajte se kako možete da napredujete na poslu da biste dobili dobar savet.
 

Vodolija
 

Preko posla možete da upoznate neku zanimljivu osobu, ali ne žurite sa zaključcima. Pustite druge da se potrude oko vas. Komunikacija je najbitnija na radnom mestu da ne biste imali probleme.
 

Ribe
 

Privlačite pažnju drugih ljudi koji su vam slični. Skloni ste flertu i zaljubljivanju. Ako ste u vezi, porazgovarajte sa partnerom o tome kako možete da popravite odnos.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar