Ovan

 

Popričajte sa partnerom o zajedničkim planovima. Slobodni, nikako da nađete vreme za privatni život. Podelite obaveze na više delova.

 

 

Bik

 

Zauzeti, jako vam je važno da vas partner podržava u svemu. Slobodni, ne srljajte u ljubavnu vezu, razmislite kako želite da vam izgleda neki odnos. Organizujte se bolje na poslu da biste bili efikasniji.
 

 

Blizanci

 

Imate potrebu da promenite nešto na radnom mestu. Učinite to oprezno i u dogovoru sa saradnicima.  Postoji velika mogućnost za napredak.
 

 

Rak
 

Pokušajte da napravite kompromis sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, neka osoba kojoj se dopadate može danas da napravi prvi korak. Danas je idealan dan za kompromise.
 

 

Lav
 

Dobro vam sve ide u vezi. Slobodni, moguć flert na poslu. Držite se rasporeda i radite sve na vreme.
 

 

Devica
 

Ne uključujte se previše emotivno u posao. Uživajte u ljubavi. Danas je dan za strasti, zabavu i flert.  Energični ste. Budite fizički aktivni.
 

 

Vaga
 

Nemojte da zapostavljate partnera zbog obaveza. Slobodni, na kraćem putu je moguće poznanstvo. Očekujte pomoć neke ženske osobe koja vam je bliska. 

 

 

Škorpija
 

Bilo bi dobro da idete na neko kraće putovanje sa partnerom. Slobodni, moguć je flert. Morate da pazite na rokove. Potrudite da uradite sve što možete bez sugestija drugih.
 

 

Strelac
 

Probudite strast. Pokušajte da uradite nešto lepo za partnera. Uvedite neku promenu. Slobodni, ne želite da menjate status. Budite pažljiviji na poslu.
 

 

Jarac
 

Nemojte previše emotivno da reagujete. Moguće je poznanstvo sa nekom osobom koja može da vam se dopadne. Preosetljivi ste.
 

 

Vodolija
 

Veoma ste posvećeni radu, pa vam nije do zabave i druženja. Jako ste vredni. Imate veću motivaciju za posao i lako vam ide završavanje obaveza.
 

 

Ribe
 

Neka bliska osoba sa kojom ste imali prijateljski odnos želi nešto više od vas. Danas vam je rasuta pažnja i ne želite da radite. Fokusirajte se da biste odradili najvažnije obaveze.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar