Ovan
 

Pod stresom ste. Fokusirajte se na posao. Bitno je da malo više štedite i da budete odgovorni prema novcu.
 

 

Bik
 

Napeti ste zbog obaveza. Moguće su rasprave sa saradnicima. Pokušajte da održite stabilnost.
 

 

Blizanci
 

Ne očekujte preveliku podršku partnera za sve što radite. Ne zapostavljajte posao zbog privatnog života. Ako ste slobodni, potrudite se da budete otvoreni za nova poznanstva.
 

 

Rak
 

Nije vam lako da se ubrzate jer nemate puno energije. Budite usmereni na saradnju sa drugima. Pitajte kolege za savet kako da rešite neki problem i mnogo će sve lakše da vam ide.
 

 

Lav

 

Imate previše ideja. Probajte da ostvarite neke od njih. Osetljivi ste i veoma nervozni.

 

 

Devica
 

Komunikativni ste. Brzo završavate sve obaveze koje imate. Moguć je napredak na poslu. Bićete zadovoljni na kraju dana svojim učinkom.
 

 

Vaga
 

Imate previše obaveza i dosta toga zavisi samo od vas. Nije vam lako i pokušavate da se bolje organizujete. Neka ženska osoba sa kojom imate odličan odnos može da bude od pomoći.
 

 

Škorpija
 

Niste dobro raspoloženi i svašta vas opterećuje. Usredsredite se na svoje potrebe, ne obraćajte toliko pažnju na druge ljude. Završite započete obaveze na vreme.
 

 

Strelac
 

Naspavajte se i odmorite se. Uradite sve da vas ništa ne ometa u završavanju obaveza. Danas su izvesni finansijski problemi.
 

 

Jarac
 

Zauzeti, partner je sjajno raspoložen. Slobodni, skloni ste flertu i ne želite da se opterećujete previše nekim ozbiljnim dogovorima ili vezama. Posao vam je bitniji od svega.  
 

 

Vodolija
 

Družite se više. Moguć je kraći put, pa iskoristite priliku ako ste u mogućnosti. Novi kontakti vam mogu biti od koristi.
 

 

Ribe
 

Veoma ste zabrinuti što se tiče posla i nekih bitnih stavki. Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što stvarno možete da uradite. Pazite na rokove. 

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar