Ovan

 

Lako odrađujete sve što radite. Imate dosta obaveza, ali ste uporni. Potrudite se da motivišete druge ljude na poslu.

 

Bik

 

Prebrzo donosite zaključke o drugima ljudima. Imajte strpljenja. Pokušajte da se fokusirate na saradnju sa osobama sa kojima ste već radili. 

 

Blizanci

 

Odradite obaveze koje stalno odlažete. Pustite druge da vam pomognu. Pitajte prijatelje za neki savet.  

 

Rak

 

Danas je odličan dan da se pokažete. Budite vredni. Ne pozajmljujte drugim ljudima novac.

 

Lav

 

Saradnja je važna. Potrudite se da nađete zajednički interes sa saradnicima, pa ćete tako lakše da ostvarite planove. Ako treba da sredite neku dokumentaciju, odličan je dan za to.

 

Devica

 

Obaveze koje imate vas previše opterećuju. Radije biste danas da odmarate. Postavite pravila kojih ćete da se držite.

 

Vaga

 

Skloni ste flertu. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Ugodite voljenoj osobi, ako ste u vezi, samo je bitno da vam ne bude monotono.

 

Škorpija

 

Preosetljivi ste. Obratite više pažnje na saradnike i ako vas neko pita za pomoć pokušajte da mu pomognete. Porodica vam je podrška u svemu što radite.

 

Strelac

 

Budite odgovorni, a ne površni. Možete da dobijete povišicu. Optimistični ste i verujete da ćete lako da završite sve što morate.

 

Jarac

 

Potrudite se da se fokusirate na posao. Saradnici mogu da vam budu od pomoći. Iskoristite novu ponudu za posao jer možete lako da napredujete.

 

Vodolija

 

Lako dolazite do rezultata. Moguć je povećan pritisak u vezi sa poslom. Ne zapostavljajte voljenu osobu. Slobodni, skloni ste flertu.

 

Ribe

 

Ne budite otvoreni prema drugima. Sve vam ide od ruke, naročito na poslu. Moguća je dobra saradnja sa muškom osobom.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar